cielo claro
  • Màx: 22.59°
  • Mín: 13.08°
22°

Els programes d’ocupació per a majors de 45 anys, una prioritat per a Cort

Els programes d’ocupació per a majors de 45 anys passaran de ser una anècdota a una prioritat del nou equip de govern de l’Ajuntament de Palma. | Arxiu

Els programes d’ocupació per a majors de 45 anys passaran de ser una anècdota a una prioritat del nou equip de govern de l’Ajuntament de Palma.

Un total de 40 persones aturades de llarga durada majors de 45 anys començaran el dia 13 de juliol a fer feina de reforç per a diferents serveis de l’Ajuntament de Palma que, per primera vegada des de 2011, s’ha acollit al programa de renda d’inserció laboral del SOIB per a col·lectius vulnerables.

«Els programes d’ocupació lluny de ser una anècdota seran una prioritat per a aquest equip de govern» ha explicat la regidora del PSIB-PSOE, Juana María Adrover.

De les 58 contractacions previstes, PalmaActiva llança una primera fase amb la contractació de 40 persones seleccionades des de fa més d’un mes per realitzar tasques de manteniment, pintura, mecànica, jardineria, administració, etc., amb un contracte de sis mesos pel qual cobraran un sou adequat al lloc de feina.

«Per no aturar més l’inici de la feina per aquestes persones, hem reactivat el programa amb la selecció que s’havia fet i, després traurem una segona fase per cobrir les 18 places restants obrint un nou període de selecció», ha explicat la regidora Adrover.

Els requisits de les persones desocupades per poder ser contractades són: ser més grans de 45 anys, estar en situació d’atur per un període mínim de dos anys, haver exhaurit qualsevol tipus de prestació o subsidi d’atur (amb les pròrrogues incloses) i tenir rendes inferiors als 426 euros mensuals. Per aquesta segona fase la data límit per a l’inici dels contractes serà el 31 d’octubre tal com estableix la convocatòria del SOIB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.