nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

Aturada, temporalment, la demolició de Can Bibiloni

L'aturada es produeix després del recurs contra la llicència d'obres presentat per l'entitat conservacionista ARCA

Aquest dimarts el Consell de Gerència d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma ha suspès cautelarment l'execució de la llicència de demolició de la finca de Can Bibiloni. La demolició de l'emblemàtic edifici queda suspesa temporalment fins que es resolgui el recurs formulat per ARCA Patrimoni.

En el recurs ARCA demanava la suspensió de la llicència de demolició. A més, l'entitat conservacionista demanava al batle de Palma, Mateu Isern, que atengués la petició del Consell de Mallorca d'estudiar en profunditat els valors patrimonials de l'edifici, una actuació immediata «perquè la intenció dels promotors és demolir com més aviat millor, les bastides estan posades i poden actuar ja» i també reclamaven el compliment de la Llei de patrimoni històric.

El termini de resolució d'aquest recurs pot anar de cinc dies a dos mesos, com a màxim. Una vegada resolt, la decisió sobre el futur de Can Bibiloni recaurà, de nou, sobre Cort.

Tot i l'aturada temporal de les obres, diversos veïnats de la finca denunciaven aquest dilluns que durant el diumenge havien sentit maquinària treballant a l'interior de l'edifici.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.