muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
16°

Creix l'oposició a l'ampliació del port del Molinar

La Facultat de Filosofia i Lletres, que inclou entre d’altres els estudis de Geografia, Història i Història de l’Art dóna suport a les reivindicacions de 'Al Molinar, Port Petit'. Així ho ha fet saber, a través d'una carta, el degà d'aquesta facultat, Nicolau Dols.

Des de l'entitat consideren de gran importància per la defensa dels interessos generals de Palma, que una entitat cultural com un departament de la UIB amb branques com la de Geografia, Història i Història de l’Art, es manifesti a favor de conservar les dimensions del Port del Molinar i de la seva rehabilitació sense ampliar.

Asseguren que aquest important suport ve a sumar-se a d’altres imprescindibles que ja s’han pronunciat en contra de qualsevol ampliació del Port del Molinar com són com poden ser l'Associació de Vela Llatina, Associació de Mestres d’Aixa, PIMECO, Obra Cultural Balear, OCEANA, ARCA, Greenpeace, GOB Amics de la Terra, d'entre altres.

També cal recordar el suport a la campanya 'Al Molinar, port petit' de la Confraria de Pescadors de Palma i de la Federació de Confraries de Pescadors, mostrant així la seva total oposició al projecte d’ampliació, pels impactes negatius que provocaria al medi marí una infraestructura d’aquestes característiques.

Segons un estudi de GADESO els suports a la campanya al mateix barri del Molinar són majoritaris. Un 86% dels habitants del mateix nucli està en contra de qualsevol ampliació.

Retirada de suports a l’ampliació

Des de la plataforma 'Al molinar, port petit' també han volgut posar de manifest que dues de les entitats que els promotors de l’ampliació del port asseguraven que hi estaven a favor, han fet públiques cartes, desmentint-lo. Són el Club de Bàsquet del Molinar i la U.D Rotllet-Molinar.

En les pròximes setmanes la plataforma farà públic el llistat complet d’entitats adherides a la defensa del Molinar i en contra de l’ampliació del Port tant de dins com de fora del Molinar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.