algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

'Al Molinar, port petit' convida a clamar a la rua per una reforma sostenible

Imatge d'un dels tallers organitzats per a fer els distints elements de la disfressa.

| Al Molinar port petit

'Al Molinar, port petit' durà la seva reivindicació a la rua de Palma, amb una comparsa formada per més d'una vuitantena de persones.

Cada participant ha aportat la xifra de tres euros per a sufragar la disfressa, que és “senzilla i barata”, segons la plataforma. En concret, el motiu de la fressa d'enguany és un 'home anunci' que durà visibles diferents eslògans, tots ells reclamant el manteniment d'un port petit i sostenible al Molinar.

La intenció és fer del dia una jornada lúdica a la vegada que reivindicativa, i per poder gaudir-la en família. De fet, mares i pares de la barriada han participat aquests dies al costat dels petits a tallers per confeccionar manualment els vestits.

La idea dels impulsors de la iniciativa és acudir en família a la rua “a passar-ho bé”. També a dir alt que “volem el nostre petit port, com diu l’eslògan de la disfressa “SÍ a les reformes, NO a l’ampliació”.

Val a dir que l’Associació de Mares i Pares del Col·legi Infant Felip ha col·laborat activament en el disseny d’alguns elements. Per exemple, les siluetes de mans dels nins i nines i s’han transformat en peixos de colors, pops i crancs.

Finalment, des de la campanya cívica recorden que la participació a la seva comparsa no és exclusiva dels veïns del Molinar, ja que “el passeig del Molinar és de tota la ciutat. Qui es vulgui sumar i participar a la rua amb la nostra comparsa no té més que posar-se en contacte”, quelcom que poden fer amb un correu electrònic a l'adreça 'plataformasalvemesmolinar@hotmail.com'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.