cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
18°

MÉS torna a reclamar que suprimeixin el ducat a Cristina i Urdangarin

8632
Els ecosobiranistes recorden que a l'equip de govern popular de Cort ja li va costar molta pena canviar el nom de la Rambla. | Joan Torres.

MÉS defensarà aquest dijous al ple de l'Ajuntament de Palma instar la Casa Reial a derogar el decret mitjançant el qual es concedeix la facultat d'usar el títol de Duquessa de Palma a la infanta Cristina.

«Des de fa més de tres anys els ciutadans de Palma suportam amb indignació el fet de veure com es vincula corrupció amb el nom de la nostra ciutat a causa d'aquest ducat», ha manifestat el portaveu de la coalició a Cort, Antoni Verger.

Segons ha dit, no es pot suportar que es vinculi el nom de la ciutat «a la corrupció del PP, i especialment de l'expresident empresonat Jaume Matas i els seus tractes amb Iñaki Urdangarin». «Què més necessita el PP per demanar la retirada del ducat a dues persones que estan embrutant el nom de la nostra ciutat?», ha afegit.

En aquest sentit, ha indicat que la proposta transaccional presentada per l'equip de govern mostra el «posicionament covard» del PP davant aquesta qüestió.

«Els va costar suor i llàgrimes reconèixer que s'havia de canviar el nom a la Rambla, i ara es resisteixen a demanar al rei que suprimeixi un ducat que no fa res més que perjudicar la imatge i el bon nom de la nostra ciutat», ha lamentat.

Finalment, Verger ha assenyalat que «no és necessari esperar al fet que hi hagi sentència» ferma, perquè en la situació actual s'està danyant «la dignitat i l'honor de Ciutat i els ciutadans».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.