algo de nubes
  • Màx: 20.4°
  • Mín: 13.1°
20°

Palma ret homenatge a Pep Amengual, tres vegades campió de pesca submarina

8574
D'esquerra a dreta, Toni Morata, Joan Mas, José Olmedo, Fernando Gilet, Pep Amengual i Pere Noguera. | Cort

Cort ha retut aquesta setmana un sentit homenatge a Pep Amengual, tres vegades campió de pesca submarina. Fernando Gilet, regidor de Cultura i Esports, va presidir en nom del batle Mateu Isern l'entrega de la placa commemorativa.

Gilet també va presentar els torneigs V Copa 10 Nacions, XV Open Internacional Ciutat de Palma i el IV Memorial Sebastià Carbonell i el XIV Màster de Pesca submarina Ciutat de Palma. Amengual, durant l'homenatge, va estar acompanyat per Joan Mas, president de la Federació Balear d'Activitats subaquàtiques i Pere Noguera, director tècnic del José Olmedo.

Gilet va remarcar en el seu discurs d'homenatge que en Pep “és tot un referent pel que fa a la pesca submarina, ja que ha estat tres vegades campió de pesca submarina, tres vegades campió del món perequips, diverses vegades campió del d'Europa i espanya i guanyador d'innombrables trofeus”.

Continuïtat
El tinent de batle ha afegit que l'èxit de Pep te continuïtat “ja que continua perquè té tres nebots que també són grans campions”. Gilet ha conclòs destacant que Palma ja li va retre u sentit homenatge quan va posar el nom de Josep Amnegual al Pavelló municipal on actualment juga el club de bàsquet del Molinar”.

Amengual, per part seva, va indicar que sempre ha pogut comptar amb el suport de l'Ajuntament de Palma, apuntant que “és un fet extraordinari que després de tant de temps jubilat encara es recordin de mi, fet pel qual don les gràcies a totes les persones que m'han donat suport”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.