lluvia ligera
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°
10°

Toni Fuster, candidat del PI a la batlia de Palma

L’actual president de l’Associació de Comerciants de Via Sindicat, Toni Fuster, encapçalarà la llista de Proposta per les Illes (El Pi) a la batlia de Palma. Així ho va votar anit el Comitè Local de Ciutat durant una reunió extraordinària.

Fuster, de 53 anys, també és vocal de la junta directiva de Pimeco i va assegurar conèixer de ben a prop “tant la ciutat com els ciutadans”, ja que “la meva feina em manté en contacte directe amb el carrer”. Sobre els motius que l’han animat a fer una passa endavant, el candidat del Pi-Palma va explicar “que ningú com el PI ha fet una aposta tan clara i contundent per la defensa de la petita i mitjana empresa de Ciutat”. “Així mateix”, segons Fuster, “estic envoltat d’un gran equip. Jo conec el sector de l’empresa familiar i els micronegocis, però faré feina amb professionals d’àmbits diversos. El meu projecte és també cultural, social, de planificació urbanística... tot un model de ciutat que esper poder tirar endavant”.

Durant la reunió del comitè local, el fins ara vicepresident del Pi-Palma, Tomeu Lladonet, assumí la presidència i Damià Perelló fou escollit coordinador executiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 9 anys

Serà capaç de fer que els escassos empresaris autòctons que queden,se,n surtin del seu síndrome d,Estocolm,amb el PP?

Valoració:19menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 9 anys

A mem si ens començam a autogovernar ja i mirar pels nostres interessos enlloc de seguir pensant que la nostra existència productiva és només per servir de calaix a Madrid perquè ho reparteixi per Espanya i ens deixi sense les necessitats cobertes de forma que llavors a sobre hem de demanar allò nostro com si demanàssim almoina i ens diuen que devem doblers.

Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente