algo de nubes
  • Màx: 18.7°
  • Mín: 8.69°
18°

Palma torna a viure les tradicionals beneïdes de les festes de Sant Sebastià

Centenars de persones han participat en les tradicionals beneïdes de Sant Antoni a Palma. | J.A.

Centenars de persones han participat aquest dissabte a les tradicionals beneïdes de Sant Sebastià que es celebren a Palma. Els palmesans han duit les seves mascotes i animals a beneir en una processó que s'ha iniciat al carrer de Palau Reial i ha acabat a l'església de sant Antonient, al carrer de Sant Miquel.

Els xeremiers, a les 10 de dematí, han estat els encarregats d'obrir la comitiva amb una exibhició que s'ha iniciat a la capella de Sant Antoniet i que ha arribat a fins a la plaça de la Seu. Els animals i els seus propietaris s'han concentrat a l'esplanada i han participat en la processó.

A les 11:00 hores a l'església de Sant Miquel s'hi ha oficiat una missa que ha donat pas a la colcada que ha estat acompanyada per la Banda Municipal de Música.

A banda dels xeremiers i al costat de la comitiva oficial també hi han estat presents els Tamborers de la Sala, una unitat mòbil de la Polícia Local i la Policia Muntada, així com operaris d'EMAYA. La Policia muntada i el grup citològic de la Guàrdia civil també han de participants de les beneïdes, beneïnt els animals que ofereixen tan valuós servei públic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Carles, fa mes de 9 anys

Sant Sebastià patró dels animals?!
Vos heu begut s'enteniment?
Com podeu escriure aquestes barbaritats?
Són les beneïdes de Sant Antoni, de tota la vida. Tant a Palma com a sa Pobla o Artà les beneïdes són en honor de Sant Antoni Abad.
I això està escrit de dia 17 i ningú ha tengut la decència d'editar-ne una correcció. És bastant vergonyós veure com el grau de cultura general de certs redactors cau en picat dia rere dia...

Valoració:-1menosmas
Per @ Llorenç, fa mes de 9 anys

És que ahir dissabte 17 de gener, éra el dia dr Sant Antoni Abad i a Palma. sempre s'han fet les beneïdes. Quan cau en dissabte o diumenge, ho ha més assistència, per mor de que no és laborable.

Valoració:1menosmas
Per Llorenç, fa mes de 9 anys

Que jo sàpiga, les beneïdes són de Sant Antoni, no de Sant Sebastià.

Valoració:4menosmas
Per BROU, fa mes de 9 anys

SON ESPASES, FLORENTINO I ELS MARCH.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente