nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

MÉS reclamarà a Cort que es posicioni en contra de l'ampliació del port del Molinar

Representants del PI es reuneixen amb els veïns i consideren que la reforma va en contra de tots els valors que representa el popular barri

8345
Membres de la campanya davant l'Autoritat Portuària de Balears. | R.L.

Més per Palma presentarà una moció al ple de l’Ajuntament d’aquest mes de gener demanant que la corporació municipal assumeixi els posicionaments dels tècnics, contraris a l'ampliació del port del Molinar, i deixi clara la seva oposició al projecte d'ampliació.

“L’informe tècnic municipal i el Col·legi d’Enginyers han formulat motius molt contundents d’oposició al projecte d’ampliació que tramita l’Autoritat Portuària de Balears. Una vegada que han parlat els tècnics, ha arribat l’hora de la política. Cort ha de deixar clara la seva posició i exigir a l’APB que en paralitzi la tramitació”, afirma Antoni Verger, portaveu dels ecosobiranistes a Ciutat.

Segons Verger, el Col·legi d’Enginyers no ha dubtat a manifestar que el Molinar no és un bon lloc per construir un port esportiu i, per altra banda, hi ha l’informe tècnic municipal, que afirma que la construcció d’un port esportiu a l'indret representa una fractura de la línia de costa i tendria un impacte paisatgístic inevitable i molt negatiu.

Trobada
D’altra banda, representants de la campanya que cerca protegir aquest espai palmesà es reuniren amb el diputat i vicepresident del PI, Antoni Pastor, i la líder d'aquest partit a Palma, Maria Pascual, qui afirmaren que l'actual projecte de reforma va en contra de tots els valors que representa el Molinar.

El també batle de Manacor explicà que “plantejat com una modificació, aquest projecte arrossega una inseguretat jurídica que pot tenir greus conseqüències. No ens hauríem de trobar un 'les Covetes 2' enmig de la badia de Palma”, assegurà.

En aquest sentit, allò destacable per a Pascual és la “celeritat” de tramitació del projecte, quan hi ha assumptes que queden anys returats. “No entenc que no es cerqui el suport de la barriada i es plantegi un projecte des d’un punt de vista patrimonial i de potenciació de l’històric club”.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.