algo de nubes
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.47°
11°

Cort connecta el Camí Vell de Bunyola i el centre amb un nou carril bici

Imatge del nou carril bici.

Palma compta amb un nou tram de carril bici senyalitzat de 900 metres, que discorre entre el Cami Vell de Bunyola, des de la redona del carrer Setze de Juliol, fins al carrer Tomas Luis de Victoria, enllaçant el Polígon de Son Castelló i La Indioteria – Son Cladera amb la xarxa de carrils urbans en el eix de Jacint Verdaguer - Plaça d’Espanya.

D’aquesta manera, Cort segueix superant els més de 5 quilòmetres de carrils bici compromesos en aquesta legislatura, i a hores d’ara Palma disposa d'un total de 63 quilòmetres de carrils bici.

Aquest carril bici s’ha dissenyat amb el doble objectiu d’incrementar i interconnectar la xarxa de carrils de la ciutat, i al mateix temps amb la pretensió que serveixi per a millorar la seguretat vial del tram, donat que per a senyalitzar el nou carril s’han estret els carrils de cotxes, fent-los adaptar la seva velocitat a la limitació de 50 Km/h. De fet, Vallejo ha recordat que “la funció principal dels carrils per a ciclistes és la d’incentivar el seu ús en detriment del cotxe”.

El nou carril és bidireccional, i inclou pintura i senyalització vertical i amb balises, en una longitud de 900 metres, una actuació inclosa dins de les mesures per a ampliar la xarxa del projecte europeu CIVITAS Dyn@mo sobre mobilitat urbana sostenible, al qual participa l’Ajuntament de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per balear, fa mes de 9 anys

Doncs a veure quan es posen a fer manteniment dels trams antics, que fa pena en zones com la propera al cementeri, o el gran invent d'Isern, el carril bici pintat enmig de carrers com a la zona de Velazquez.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente