nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.23°
13°

Aules prefabricades i quatre mesos d'obres en període escolar al CEIP La Soledat

Imatge de La Soledat, aquest dimecres. | Jaume Morey

Aules prefabricades i quatre mesos d'obres en períodes escolar per evitar nous ensurts amb la coberta del CEIP La Soledat.

La Conselleria d'Educació comprovarà totes les plaques de la coberta i llevaran les que estiguin banyades. A més, la consellera d'Educació, Núria Riera, s'ha compromès a reubicar als alumnes de les dues classes més afectades en dues aules prefabricades, després que els docents s'hagin negat a fer classe a la primera planta. I per tranquil·litzar la comunitat educativa es donarà un informe per escrit com reclamava el Claustre.

Ja a mitjans de gener, començaran les obres que duraran quatre mesos i que es faran amb els nins dins l'escola perquè segons els tècnics "es pot fer". El que es farà és que es reubicaran als nins de les zones on es vagin realitzant les obres.

Riera ha visitat aquest dimecres el centre, després que aquest dilluns caigués a l'aula de 6è un tros de sostre i els docents haguessin decidit no fer classe a la primera planta per motius de seguretat.


Riera
Riera ha precisat que aquest projecte està assignat dins del Pla d'Infraestructures 2014-2016 finançat amb un préstec del Banc Europeu d'Inversions.

«Una vegada tinguem la llicència caldrà licitar les obres i quan estiguin adjudicades el centre escolar s'haurà de posar d'acord amb l'empresa guanyadora per decidir quan es comencen i coordinar l'execució de la mateixa», ha explicat.

No obstant això, mentrestant, no es descarta que s'adoptin mesures provisionals a les aules afectades per les deficiències.

La reforma de la coberta del CEIP La Soledat és una de les obres incloses dins del Pla d'Infraestructures de Palma de l'Institut d'Infraestructures i Serveis Educatius i Culturals (IBISEC), i té un cost previst de 246.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lliberal Conservador, fa mes de 9 anys

Només son alumnes de la Pública! Lo important, és que a les escoles privades concertades, no els falti de rès.

Valoració:8menosmas
Per joserrabieta TILibán talibauzán, fa mes de 9 anys

Com màs esPPañyol i menos catalàn, solucionado todo.
Se lo que hai que hacer i por esto hago lo que habia que hacer aun que a mutxos no les guste que hagamos lo que hay que hacer.
!VIVAN LAS AUTOPISTAS DE LA EDUCACION!

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente