algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Al Molinar Port Petit repartirà avui al·legacions contra l'ampliació

7528
La Plataforma Al Molinar Port Petit oferirà als ciutadans poder signar al·legacions en contra de la polèmica ampliació del port esportiu de la barriada marinera. | Arxiu

La Plataforma Al Molinar Port Petit repartirà aquest diumenge, entre les 11.00 hores i les 13.30 hores a l'altura del número 141 del passeig del Molinar, al·legacions en les quals demanen la “retirada del projecte d'ampliació i la creació d'un altre amb consens, en el que es conservin les dimensions actuals” perquè, a títol personal, els interessats les puguin lliurar a l'Autoritat Portuària de Balears.

La Plataforma, segons ha informat, instal·larà una taula en la qual es podran recollir aquestes al·legacions que argumenten en contra de la “innecessària ampliació”del port esportiu del Molinar. Així, també han anunciat que es poden deixar complimentades a la taula i ells les remetran l'autoritat competent.

Entre els arguments de la plataforma en contra de l'ampliació, destaquen que suposa “la ruptura de l'equilibri urbanístic del barri”, que no hi ha “demanda d'amarratges que no es puguin cobrir amb les ampliacions previstes en altres ports propers”, que posa “en perill les platges de l'entorn i que suposa un “enorme impacte paisatgístic”.

Així mateix, els membres de la Plataforma asseguren que, respecte d'aquest projecte, tenen “molts dubtes sobre d'on sortiran els diners” i que “sembla que hi hagués alguna empresa amagada que es pugui fer amb la concessió de manera legalment dubtosa”.

Rehabilitar el port
D'altra banda, en contraposició amb l'ampliació de la instal·lació, des de la plataforma proposen que es rehabiliti el port i l'edifici, i que el conjunt s'exploti amb “criteris emprenedors de respecte pel patrimoni estètic, històric, etnològic i paisatgístic” i que, a més, “es doni continuïtat al passeig per als vianants”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.