nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
18°

Miquel Barceló contribuirà amb les seves obres a la campanya 'Al Molinar, port petit'

Imatge d'arxiu de l'artista felanitxer oferint una conferència a la Complutense de Madrid. | Efe

El pintor mallorquí de renom internacional Miquel Barceló contribuirà a la campanya 'Al Molinar, port petit' amb la cesió d'obra gràfica rubricada per ell. El proper dimarts, 18 de novembre a les 20, a l'Hotel Portitxol del Molinar es desvetllarà quina és la selecció artística que Barceló aporta a la causa.

L'esdeveniment serà introduït per la catedràtica d'art de la UIB Catalina Cantarellas, qui recordarà la trajectòria vital i artística del pintor de Felanitx, especialment pel que fa al seu compromís amb causes socials i mediambientals de les Illes.

A continuació, està prevista l'actuació de la Miranda Jazz Band.

Impacte visual
Las entitats integrades a la campanya segueixen difonent aspectes que consideren negatius sobre la pretesa ampliació del port del Molinar.

Així, expliquen que han estudiat de manera aproximada l’efecte pantalla que crearia, fent que “des de qualsevol lloc del passeig o les seves rodalies el paisatge queda o tapat o amputat”. “Un dic de 235 metres de longitud i 3,7m d’alçada al que posteriorment s’haurien d’afegir els pals i les cabines de les embarcacions que superarien alguns els 6 metres d’alçada, suposa una barrera visual intolerable”, apunten.

Per això, insisteixen que el nou port “desfigura el paisatge, xapa la mar i impedeix veure l’horitzó” del que ara es gaudeix, i afegeixen que és “especialment indignant que l’informe d’impacte ambiental, pagat pels promotors, amagui aquesta informació”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Biodramina, fa mes de 9 anys

Dios mío.......hemos perdido El Molinar.

Valoració:-3menosmas
Per buf, fa mes de 9 anys

No, per favor, Barceló no. Quin horrror...

Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente