nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

Atac d'ultres espanyolistes al Casal Voltor Negre de Palma

El casal va patir greus desperfectes en els vidres i a l'interior del local. | T. Ayuga

Una dotzena d'extremistes vestits amb camisetes del Reial Mallorca han assaltat aquest divendres vespre el Casal Voltor Negre de Palma, ubicat al carrer Eivissa, molt a prop de la Prefectura de la Policia Nacional. Un cop a l'interior, han destrossat el local, han llançat a l'aire les taules i cadires i trencat els vidres del mostrador exterior.

Durant l'assalt han proferit crits de «baleáricos de merda». Es dóna la circumstància que poc abans havia tingut lloc la manifestació mallorquinista contra l'actual directiva del club, que ha aplegat unes dues mil persones. Se sospita que els assaltants podrien ser els coneguts ultres del club.

No s'han registrat ferits en l'assalt, que ha durat poc més d'un minut, però amb efectes devastadors per al local.

El Casal Negre agrupa joves anticapitalistes, antifeixistes i ecologistes pels Països Catalans. Es caracteritzen per les seves activitats de barri i el seu caràcter tranquil i solidari.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Amenazado/Amenaçat, fa mes de 9 anys

Yo como amenazado por parte de miembros de ARRAN, califico el acto como una actuacion correcta, ya era hora de que a estos que se autoproclaman antifascistas les pasara algo similar a lo que ellos llevan tiempo haciendo.
"Ojo por ojo, diente por diente"

Jo com amenaçat per part de membres d'ARRAN, qualific aquest acte com una actuacio correcta, ja era hora de que a n'aquests que s'autoproclamen antifeixistes els hi passas colque cosa semblant a lo que ells han anat fent temps enrrere.
"Ull per ull, dent per dent"

Valoració:-1menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 9 anys

Encara no hi cap detingut, Sra. Palmer?

Valoració:11menosmas
Per dariofo, fa mes de 9 anys

Home..........
El titular es una mica, per no dir, molt pervers ¡ tendencios." ultras espanyolistes". Son afeccionats deliquents ultras del Mallorca. A la noticia es fa referencia a les robes i colors deportius que duien, es fa referencia als insults dirigits als seguidors del Ath. Balears.... No diu res de proclames anti res que no estigui relacionat amb ĺ.'ambit deportiu.
titulars propostos:
Ultras mallorquinistes .........
8 subnormals i 4 arreplegats ataquen.......
12 delinqüents ........
empero Ultras espanyolistes... em sembla manipulador.
a tots els que pareleu de foresterum i barcos de rejilla.... estau malalts del cap... hi ha metges collunuts per aixo... amb bona medicacio i terapia el Feixisme i el racisme que porteu dins es pot curar.

Valoració:-12menosmas
Per miquel, fa mes de 9 anys

Aquesta xusma no representa a la afició del Mallorca que quedi ben clar. Eren 12 (que no haurien ni d'entrar a cap camp de futbol) i a la manifestació erem 3500

Valoració:6menosmas
Per Aquí en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (25-10-2014), continuen anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:3menosmas
Per Albert Sureda, fa mes de 9 anys

Jo som el primer defensor de la llengua i la cultura catalanes, però tots sabem que Arran deuen estar ben contents amb aquest atac: més presència als mitjans de comunicació i més motius per justificar la independència,

Valoració:-16menosmas
Per Jaume, fa mes de 9 anys

Aquest web no hauria de deixar impunes els comentaris que hi ha penjats a favor dels agressors. Que denunciï immediatament els ordinadors d'on procedeixen!

Valoració:12menosmas
Per Joan M: Gelabert, fa mes de 9 anys

Estic orgullós de que el Mallorca, la seva directiva i els seus supporters vagin de cul! A 3ra els voldria veure.

Valoració:13menosmas
Per Tomeu, fa mes de 9 anys

Com els bolets amb el bon temps.
Amb aquest govern ultra, aquí i allà, és bon temps per aquells violents que son dels seus.
Ara es senten protegits, ja només les falta la camisa blava.

Valoració:30menosmas
Per josni, fa mes de 9 anys

no son ultraderechistas , son patriotas mallorquines

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente