nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
20°

Indignació dels veïns del Molinar amb la nova proposta d'ampliació del port

Activistes de la plataforma 'Al Molinar port petit' davant l'Autoritat Portuària. | J. Torres

La plataforma que aglutina veïns i diverses entitats conscienciades amb la pervivència del Molinar tal com és i ha estat sempre, 'Al Molinar port petit', ha respost amb indignació el nou projecte d'ampliació que la direcció del club marítim de l'indret ha realitzat, considerant que la seva magnitud encara és desproporcionada.

Segons aquesta opinió, l'execució implicaria "greus prejudicis mediambientals i urbanístics", desfigurant la fesomia del barri i del litoral en triplicar el nombre d'amarraments, multiplicar per quatre les dimensions de l'actual i preveure que hi puguin fondejar iots de fins a una quinzena de metres d'eslora.

"Lamentam que la junta directiva del club hagi presentat un nou projecte sense atendre al consens que li reclamen ciutadans i institucions, i rebutjam que tot i les expectatives creades es mantenen les mateixes amenaces que en la iniciativa anterior", destaquen des d'aquest sector.

Superfície desmesurada
En concret, un dels perills que més temen a 'Al Molinar port petit' és el gran increment de la superfície del port que la nova ampliació preveuria, en concret "un 400 per cent, l'equivalent a sis camps de futbol". Així mateix, insisteixen que multiplicar per tres els amarraments no respon a una "demanda real".

Finalment, l'organització cívica retreu a la Junta Directiva del Club Marítim del Molinar el seu tarannà gens dialogant, per haver-se tapat ulls i oïdes davant una reclamació que no just comparteix el gruix de la societat sinó a més tot l'espectre polític de Cort.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M Garau, fa mes de 9 anys

Molinar port petit. Com és i com ha d'esser.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente