algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
18°

El nou projecte redueix un 40% l'ampliació prevista del Club Molinar

5831
Els amarratges es redueixen en un centenar respecte a la proposta inicial. | G.A./Arxiu

La modificació del projecte del Club Marítim del Molinar es redueix en un 40% en relació amb el projecte inicial. La junta directiva del Club Marítim del Molinar va presentar ahir el nou projecte als socis, que en els pròxims dies mostrarà a veïns i a responsables polítics.

El president del Club, Rafael Vallespir, va explicar que fa quatre mesos que treballen en el projecte perquè compleixi amb els requisits de les reivindicacions veïnals: "integrat, obert i petit". La modificació redueix l'ampliació dels 70.000 metres quadrats previstos inicialment a 40.000. Actualment té aproximadament 11.000 metres. "És el mínim que podem fer perquè s'ajusti a la legalitat vigent", va indicar Vallespir, que espera que els veïns aprovin la modificació.

El nombre d'amarratges passa de 315 a 220 i l'eslora permesa de 20 a 15 metres. A més, es redueix el nombre d'edificis previstos de tres a un de 450 metres quadrats i dues altures.

Vallespir va posar especial èmfasi en la integració del nou projecte, en forma de caragol de mar, i que donarà continuïtat al passeig.

La direcció es va veure forçada a modificar el projecte inicial, ja que va generar un fort rebuig per part dels veïns i fins i tot l'alcalde de Palma, Mateo Isern, es va posicionar en contra. Des de llavors, els responsables del Club s'han mostrat receptius a noves propostes per aconseguir el màxim consens.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.