cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

Els treballadors d'Emaya denuncien un directiu pel suposat ús fraudulent del cotxe d'empresa

5655
Imatge del cotxe denunciat. | dBalears.cat

La Unión Sindical de Trabajadores de Emaya (USTE) ha denunciat al director d'Operacions de l'Àrea de Medi Ambient  pel suposat ús fraudulent del cotxe d'empresa, en saltar-se el Codi Ètic i de Conducta de l'empresa.

A l'escrit es destaca que es pot veure aparcat, “gairebé diàriament en horari matinal i per llargs períodes de temps” el vehicle en el camí de Can Mallol “direcció que no consta com a via pública que correspongui al radi i jurisdicció competencial d'Emaya”.

L'escrit, presentat al responsable de Departament de Responsabilitat Social Corporativa, Antonio Bennassar Pol i al responsable del Departament de Recursos Humans, Carlos Nadal, assegura que “al vehicle referenciat se l'ha observat per veïnats de la zona transportar persones alienes a l'empresa amb domicili en aquesta direcció (camí de Can Mallol)”.

Recorda el sindicat que el Codi Ètic i de Conducta és d'obligat compliment per tots els treballadors, és per això que demanen a l'Orga de Responsabilitat Social Corporativa que actuï “contra els actes de comportament il·lícits en la persona del director d'Operacions”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pere joan lil·la, fa mes de 9 anys

No es pot dir "hi ha molts de funcionaris que ho fan", això no és excusa.Tots aquests comportaments s'han de denunciar públicament.

Valoració:0menosmas
Per Aprofitats, fa mes de 9 anys

Pels ajuntaments de Mallorca hi ha molts funcionaris que ho fan.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente