algo de nubes
  • Màx: 19.46°
  • Mín: 13.93°
19°

'Flashmob' per conscienciar sobre l'educació dels cans

5033
Amb el lema “Cans educats i controlats, no molestam!”, una desena de persones amb les seves mascotes van protagonitzar un divertit flashmob caní amb la coreografia de la popular cançó “Happy” de Pharrel Wiliams. | Pilar Pellicer

Baldea i la Plataforma Balears per a la Defensa dels Animals van celebrar dissabte un acte lúdic i festiu per conscienciar els propietaris de cans de la necessitat de donar-los una bona educació.

Amb el lema “Cans educats i controlats, no molestam!”, una desena de persones amb les seves mascotes van protagonitzar un divertit flashmob caní amb la coreografia de la popular cançó “Happy” de Pharrel Wiliams.

L'objectiu de la iniciativa, que també es realitzà a altres vint ciutats espanyoles, era, segons Baldea, “conscienciar als amos perquè eduquin bé els seus cans per aconseguir que puguin anar a totes bandes sense molestar a ningú”.

Rosa Llobera, regidora de Sanitat i Consum de l'Ajuntament de Palma, mostrà el seu suport a aquest divertit acte, i assegurà que "Ajuntament i Baldea compartim aquest objectiu, així, donarem suport a totes les iniciatives que es duguin a terme per fer-ho realitat".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per alberto, fa mes de 9 anys

► Aqui en el Foro Vegano también se pueden difundir los eventos pro-animales y los animales en acogida/adopción, últimamente lo lee mucha gente: http://forovegano.net/material-de-difusion/la-onu-insta-con-urgencia-a-llevar-una-alimentacion-vegana

Valoració:0menosmas
Per I can, fa mes de 9 anys

És bén necessari educar als cans, perque l´animal en si no és ni bo ni dolent, però bén o mal educat es pot convertir o bé en una arma destructiva o al contrari, en un col.laborador fidel que fíns i tot pot salvar vides. Val la pena tant per les persones, com per aquests animals tan nobles.

Valoració:2menosmas
Per uno, fa mes de 9 anys

Si, y que sea en catalán

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente