algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El PSIB insta Cort a canviar l'actual projecte de remodelació del Club Nàutic del Molinar

El PSIB ha demanat aquest dijous la retirada del projecte de remodelació i ampliació del Club Nàutic del Molinar perquè el que es realitzi finalment respecti la idiosincràsia del barri i es faci de manera consensuada amb els veïns.

En un comunicat, els socialistes han qualificat de desmesurat l'actual projecte i han sol·licitat a Cort un pronunciament. No obstant això, el PP va rebutjar les propostes de l'oposició sobre aquesta matèria.

La regidora del PSIB, Yolanda Garví, ha compartit la preocupació d'una part dels veïns i els pescadors de l'indret pel possible impacte del projecte, tant a la configuració de la barriada del Molinar, com en el litoral de la Badia de Palma.

«Considerem imprescindible que l'Ajuntament de Palma sigui un dels principals defensors tant dels interessos dels veïns i veïnes del Molinar, com dels trets diferencials que constitueixen la idiosincràsia de la barriada», ha explicat. En aquest sentit, ha reclamat la retirada del projecte actual per a intentar trobar altres opcions.

«Estem a favor de reformar el club marítim del Molinar per a garantir el seu futur, però en contra de la macroampliació desmesurada del 700 per cent tal com s'ha plantejat». «Per això demanam la retirada del projecte i un debat sobre les necessitats reals del club marítim i del barri» ha defensat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.