nubes dispersas
  • Màx: 10.62°
  • Mín: 7.47°
10°

Els veïns de Canamunt necessiten un nou local per continuar

Els veïns de Canamunt no tenen un lloc on deixar el menjar en condicions.

Fa temps que al barri de Canamunt-Ciutat Antiga hi ha un nodrit grup de veïns engrescats a fer millor el seu redol. Conscients que en aquests temps tota ajuda a les entitats socials i institucions és ben rebuda, començaren a implantar certes activitats i programes amb seguiment i èxit. Ara demanen ajuda, ja que la resposta de ciutadans que troben que fan una bona feina ha estat gran, i l'espai que fins ara ocupaven se'ls ha fet petit.

Un d'aquests programes cabdals per la cohesió social i la convivència de l'indret ha estat la recollida d'aliments, fins al punt que en les últimes setmanes s'ha incrementat considerablement el nombre de famílies que reclamen aquesta ajuda un pic per setmana.

Ara que s'acosta Nadal, a més, es torna a activar també la campanya de recollida de juguetes, la qual cosa afegeix més urgència a les necessitats estructurals de l'associació. No tenen cap lloc per estotjar-les, però en canvi són optimistes, pels abundants locals municipals buits o infrautilitzats que hi ha al barri.

En qualsevol cas, els mèrits sembla que de moment no convencen totalment l'equip de govern de Cort, que en una comissió prèvia votà 'No' a la petició dels veïns de Canamunt. L'oposició, contrària a aquest parer, durà al pròxim ple, que se celebra el dijous 28 de novembre, la proposta que se cedeixi un espai a l'associació de veïns, d'acord amb la missió que han fet fins al moment.

Acompanyant el moviment, fa dos dies que s'ha posat en marxa una petició virtual de recollida de signatures, i per ara han passat les 400.

Reunions a les cases
Segons expliquen des de l'organització veïnal, l’espai que actualment tenen no és suficient, fins al punt que per norma realitzen reunions de coordinació de les múltiples activitats al carrer o a cases particulars.

"Com a ciutadans actius i participatius estam donant una mà a Benestar Social de Palma i impulsant iniciatives per donar resposta a les necessitats més bàsiques dels nostres veïnats, una tasca que haurien de realitzar les administracions públiques", reconeixen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ERGO, fa mes de 10 anys

Moltes associacions es reuneixen a bars i cases particulars. Això és un mal de gaire bé totes les associacions. Sols unes quantes (i totes les afins) poden disposar d'aquest espai....

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente