algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Cort destina un 28% menys de doblers a Sant Sebastià i lleva l'Aiguafoc

22404
Milers de persones acudien a admirar aquest espectacle pirotècnic a la badia de Palma. | R.C.

Les festes del patró de Palma, Sant Sebastià, costaran 373.537 euros, un 28,41% menys del que suposaren per a les arques municipals l'any anterior. A més, les principals novetats d'enguany són supressions: d'aquesta forma no es realitzarà el popular aiguafoc i a més s'eliminen els escenaris de la Plaça de la Reina i Santa Eulàlia.

En una roda de premsa, la tinent de batle de Benestar Social de l'Ajuntament de Palma, Sandra Fernández, ha explicat que a la Plaça de Santa Eulàlia s'hi farà un mercadet solidari per a entitats socials.

Segons ha destacat, entre els artistes que vindran a la Revetla de dia 19 destaquen M-Clan, Pitingo o Jarabe de Palo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per J MARTORELL, fa mes de 11 anys

Encare trop que es dediquen massa doblers quant els at·lot i at·lotes no tenen calefacció a les escoles, hi ha retallades de mestres i llistes d'espera a la sanitat pública. No són temps per a festes i celebracions, són temps per destinar els pocs doblers que en queden per aquelles persones necessitades.

Valoració:5menosmas
Per biel fart cremat avorrit desencantat, fa mes de 11 anys

Jo no hi gastaria ni un duro! ni amb això, ni amb corregudes de bous, ni en llums de nadal! que els pagui qui en vulgui de sa seva butxaca!

Valoració:13menosmas
Per Endavant, fa mes de 11 anys

Focs artíficials quan llevam metges, mestres d'escola, pensions...? Si volem sortir-ne d'aquesta cal acabar amb tota aquesta tudada de doblers públics començant per les televions públiques, vertaders NODOS del partit de torn; acabar en multitut de subvencions innecessàries, lloguers de locals, palaus de congressos,...
Falten doblers, sí, però sobretot el que més falta es capacitat de gestió, valor per enfrontar-se als cacics locals i, molt especialment, vergonya.

Valoració:11menosmas
Per Comitè de festes, fa mes de 11 anys

Podrien amollar al Born als que provoquen aquesta situació, i que tots els que ens sentim perjudicats i ofesos, armats amb torxes, garrots i forques, els encalcem per tota la ciutat. Seria com un Atiar-Foc de "low cost".

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente