cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

Cort incrementa el pressupost de la Colcada un 7,6%, i ho atribueix a la pujada de l'IVA

22692
La Colcada dels Reis, en aquesta imatge a Maó, arreplega petits i majors a totes les poblacions de les Illes. | laura pons bedoya

En un temps en el qual les retallades arriben a tot arreu, la Colcada dels Reis de Palma sembla estar exempta d'aquests rigors. Així es desprèn a primera vista de les dades de la Cavalcada que recorrerà la capital balear el pròxim 5 de gener, i que augmenta el seu pressupost en un 7,63% -passa dels 218.000 euros als 236.000-.

Així i tot, en la presentació realitzada avui per l'equip de govern de Cort, els populars s'han defensat, i atribueixen aquest augment d'uns 18.000 euros del pressupost a l'apujada de l'IVA.

En concret, la tinent de batle de Benestar Social, Immigració i Participació Ciutadana, Sandra Fernández, ha aclarit aquest dimecres que sense aquest increment, el pressupost hauria baixat un 3,5%. Malgrat tot, l'edil ha esmentat que l'equip de govern liderat per Mateu Isern ha intentat ajustar «el màxim possible» aquesta partida.

Per on anirà?

El recorregut previst comença al Moll Vell a les 17.30, i més tard recorrerà l'avinguda d'Antoni Maura, la plaça de la Reina, el passeig del Born, la plaça Joan Carles I, el carrer Unió, la Rambla, Via Roma, Bisbe Campins, el carrer Cerdanya, el Passeig Mallorca, i l'avinguda Jaume III; finalment retornarà a la plaça Joan Carles I, el passeig del Born i la plaça de la Reina, arribant a Cort.

El seguici reial comptarà amb 4 carrosses, 6 comparses sobre les carrosses, 2 més a peu, i 100 participants més que el 2012.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Kpiru, fa mes de 11 anys

IVA del 18 al 21%, 218000 amb un increment del 3 % 224540, així que encara ballen quasi 12000. Austeritat? Pagues de Nadal expropiades? Per cohets, per festes i per figurar si que n'hi ha. Faranduleros!

Valoració:4menosmas
Per Toni, fa mes de 11 anys

El seu model és el PP valencià: Estalviar en serveis socials i invertir en fires i festes i falles de tot tipus com el Palau de Congressos. Així els va a ells i així ens anirà a noltros si no ens llevam els colonitzadors de damunt.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente