algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
20°

El cadastre ja notifica per internet dades de 4 municipis de Balears

El cadastre ha començat a notificar, des del dissabte passat, per internet els nous valors cadastrals que seran efectius des de l'1 de gener de 2013 als propietaris de prop de 324.000 immobles dels municipis de Palma, Ariany, Formentera i Sant Joan de Labritja.

La informació ja es pot obtenir des de qualsevol ordinador i durant les 24 hores del dia, utilitzant el DNI o la signatura electrònica una clau personal d'accés que facilita l'oficina regional del cadastre.

El servei permet als propietaris d'habitatges, garatges o locals comercials d'aquests municipis que desenvolupen un procediment de valoració cadastral conèixer el seu valor actualitzat en el moment que desitgin. Aquesta aplicació estarà disponible fins al 20 de setembre.

A més els ciutadans podran descarregar-se gratuïtament un certificat descriptiu i gràfic que complementa la informació de l'immoble inclosa en la notificació.

La iniciativa, impulsada des de la Direcció General del Cadastre, dependent del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, en col·laboració amb els ajuntaments dels municipis citats i el Consell de Formentera suposa un pas endavant en la implantació de l'administració electrònica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.