algo de nubes
  • Màx: 18.85°
  • Mín: 9.02°
18°

Cort reclama 6,5 milions a Núñez y Navarro per quotes d'urbanització

El PP diu que la situació perjudica el Consistori que ha d'avançar el que l'empresa no paga

L'Ajuntament de Palma reclama un total de 6,5 milions d'euros a la mercantil Núñez y Navarro en concepte de quotes d'urbanització per ser propietària dels drets urbanístics d'una parcel·la de la Façana Marítima on Cort està duent a terme actuacions urbanístiques, si bé la constructora ha decidit acudir als tribunals per recórrer la reclamació. Així ho ha assenyalat en roda de premsa el portaveu del PP al Consistori, Julio Martínez, que ha assenyalat que la corporació municipal ha decidit personar-se en el procediment que es dirimeix al Jutjat Contenciós-Administratiu número 1 arran del recurs de Núñez y Navarro, en considerar que l'impagament per part de l'empresa està provocant problemes de tresoreria a l'Ajuntament per haver d'avançar les quantitats degudes.

Tal com ha explicat, la mercantil ja va recórrer la sol·licitud de l'Ajuntament davant del Tribunal Econòmic-Administratiu municipal, que va rebutjar la impugnació, una decisió contra la qual posteriorment va procedir a presentar un recurs per la via contenciós-administrativa que en aquests moments està pendent de resolució, i en el procés de la qual s'ha personat l'Ajuntament per defensar els seus interessos.

Per a Martínez, aquesta situació està "perjudicant" el Consistori ja que ha d'avançar els diners que Núñez y Navarro no paga com a propietària dels terrenys on el Consistori està duent a terme actuacions urbanístiques, i ha atribuït aquesta problemàtica a "errors del passat". De fet, ha vaticinat que en cas de seguir endavant aquesta situació, el lloc serà "la zona verda més cara del món per metre quadrat".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.