algo de nubes
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 8.69°
18°

Grosske, Cirer i Fageda, als jutjats per Son Banya

Els dos exbatles del PP són cridats com a testimonis de les famílies demandades que no volen abandonar el poblat

52034
Els exbatles del PP Joan Fageda i Catalina Cirer declararen com a testimonis.

El regidor de Benestar Social, Eberhard Grosske, acudí ahir als jutjats per prestar declaració en una de les demandes interposades per l'Ajuntament contra les famílies gitanes que es neguen a abandonar el seu infrahabitatge a Son Banya.
El regidor coincidí als jutjats amb els dos exbatles del PP, Catalina Cirer i Joan Fageda, que hi acudiren en qualitat de testimonis per part de les famílies.

La declaració de Grosske es va suspendre, perquè estava pendent de diferents proves. En canvi, Cirer i Fageda varen prestar declaració, després que el jutge admetés la petició de la família. Els afectats pretenien que els dos exprimers edils confirmassin que anteriorment pagaven una renda a Cort perquè mantinguessin en bones condicions el poblat. Entenen que l'Administració ara ja no ho fa i que, per tant, l'Ajuntament de Palma ha incomplit les seves obligacions. En tot cas, aquesta qüestió no tenia res a veure amb la causa de l'audiència -la petició municipal que abandonin Son Banya-. Segons manifestà Grosske, després de la vista oral, la defensa de les famílies obre noves vies per retardar el procés de desallotjament i fer un "circ mediàtic" d'aquesta situació. Remarcà que la part de la defensa pot utilitzar les tàctiques dilatòries que vulgui, però el procés de desmantellament del poblat és irreversible.

Per la seva banda, els dos testimonis del PP varen ser interrogats sobre els seus intents de desmantellament del poblat i per processos administratius que no tenen a veure amb la gestió política.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per J. Mestre, fa mes de 12 anys

El que escrit el titular crec que ahir va estar

Valoració:0menosmas
Per sdfg, fa mes de 12 anys

Fageda: deu meu quin batle tan inútil, ineficient i incapaç de prendre decissions. Si, si emperadriu li deien perquè sempre li deia a tothom que si. Incapaç i tot de decidir el color dels taxis. Al davant de totes les manifestacions a favor del model catòlic de família. Quant de cinisme i hipocresia.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente