nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

El Círculo Balear denuncia una agressió contra la seva seu

Jorge Campos, el president, afirma haver trobat desperfectes i demana protecció a la Delegació de Govern

El Círculo Balear ha denunciat una nova agressió contra la seva seu, en trobar desperfectes en els vidres de l'immoble, pel que ha sol·licitat protecció a la Delegació de Govern i ha reclamat als partits polítics que condemnin aquesta nova agressió contra l'entitat "constitucionalista". El president de la Fundació, Jorge Campos, ha posat els fets en coneixement de la Policia, que ha visital el lloc. Campos ha assenyalat que s'han incrementant les accions violentes contra la seva entitat i ha recordat que el passat 30 de desembre, durant la manifestació organitzada per la Plataforma 31-D, la seu del Círculo Balear ja va ser atacada amb pintura vermella.

Aquestes accions, assenyala Camps en un comunicat, s'uneixen a les denúncies interposades l'últim any contra l'"entorn nacionalista radical", diferents procediments judicials contra diversos membres pertanyents als Maulets. El responsable de la Fundació ha expressat la seva preocupació per l'"escalada de violència" i ha subratllat que en un Estat democràtic no es poden tolerar aquestes agressions contra qui "defensen les llibertats i els valors constitucionals".

Segons Campos, "la violència a les Balears és monopoli del sector nacionalista radical, molt minoritari, sense suport social, que subsisteix gràcies a un entramat associatiu que es nodreix de generoses subvencions públiques."

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Cucala., fa mes de 12 anys

Pere Joan: El que si fa "el Tio Jorge" és sembrar molta cugula entre els mallorquins de neixement o de cor, i els espanyolassos de neixement o de convicció.
Per això si que es mou! I en Delgado "Sincomplejos", el manté.

Valoració:4menosmas
Per Pere Joan, fa mes de 12 anys

Cucala.
Tenc entès que no te estudis, i que a més era un mal estudiant. Però en qualaevol cas, que conec gent excel.lent sense estudis, amb sentit comú i respectuosa. No te més importància. Només vull fer veure que aquest es penja de la mamella pública mitjançant l'ajuntament i el circo balear, que són el seu medi de vida i que llevat d'això no te altre futur profitós.

Valoració:0menosmas
Per Cocou., fa mes de 12 anys

A Xiclet: Són com han estat sempre:
"Castilla miserable
ayer dominadora
envuelta en sus andrajos
desprecia cuanto ignora"
M. Machado.
Com els estruços: si no ho senten no existeix. I així van. "Mantenella y no enmendalla".
Voler esser sords...I aquests són els que comanden!

Valoració:5menosmas
Per Xiclet., fa mes de 12 anys

Alguns espanyolarros del Senat, quan no es parlava castellà, és llevaven el pinganillo per fer un despreci a les altres tres llengües de Espanya.
Són un curtots!

Valoració:5menosmas
Per Cucala., fa mes de 12 anys

A Pere Joan: El "Tio Jorge Campos", és misser, o sia que carrera en té. Una altra cosa és si la fa servir.
Jo, una vegada vaig tenir una discussió amb ell per la radio.
És correcte i educat, però està cegat per ¡España!.
És com el "Tio Jorge" de Zaragossa, que la defensava dels francesos durant els setges, acompanyat de gent amb espasa i rodella (escut rodóde ferro), que pareixien sortits del segle XVI.
Aposta li diuen "El Tio Jorge".

Valoració:3menosmas
Per Jai de la barraqueta, fa mes de 12 anys

m'agrada el paral·lelisme entre el primer i segon paràgraf de la notícia, entre Campos i Camps, hehehe
Per cert, el dia de la manifestació els vidres ja eren tacats de pintura i hi havia un desplegament d'antiavalots de la policia nacional espanyola ben davant de la seu del Circo(l).
Quan diu "sector nacionalista radical, molt minoritari, sense suport social, que subsisteix gràcies a un entramat associatiu que es nodreix de generoses subvencions públiques" fa una radiografia del que és el Círco(l), no?hehehe

Valoració:6menosmas
Per Pere Joan, fa mes de 12 anys

Ara ho veig.!!!!!!
Vol aprofitar el que ha passat a Múrcia, per mirar de treura algun rendiment i fer-se publicitat. No us estranyi si d'aquí a uns dies denuncia que li han pegat, i després dir que la delegació del govern no l'ha protegit i que el PP pugui atacar. Què us hi jugueu?
Jo, a aquest personatge mai li pegaria (com a n'el meu cà), però li fotria una potada al cul que arribés a Espanya, cosa que no li faria mai al meu cà.

Valoració:12menosmas
Per Pere Joan, fa mes de 12 anys

Primer he de dir que no justificaré cap tipus de violència, ni contra les persones ni contra els bens. No me causaria sorpresa si me diguessin que qui tira les pedres contra el CB és el mateix Campos.
Analitzem qui és aquest personatge (això és contrastable). Aquesta persona (que no te carrera universitària, ni ofici ni benefici) està instal·lada a l'Ajuntament de Calvià, baix la protecció de Delgado, per dur l'Oficina del Canvi Climàtic. I jo dic, què cony pinta una Oficina d'aquest tipus a Calvià? És obvi que res.
Aquest tipus es queixa normalment de les subvencions que donen a les altres associacions, però de la seva no diu res.
Es queixa del sistema, que tuda molt doblers, quan ell és un col·locat que xupa de l'Ajuntament uns 40.000 euros, sense cap profit conegut.
En definitiva, és un mort de fam que de moment té un padrí que el manté, però que el dia que se li acabi el 'xollo' el veureu al Soib. I si no, al temps.
Per cert, cada vegada que parla, jo hem sento agradit. Per tant, se me'n fot a mi si un dia li fan el mateix a ell. Com han vengut a dir més abaix: QUI PET ENVIA, MERDA ESPERA.
Som mallorquins amb la nostra gloria, i som catalans per la nostra història. I vull ser independent. Espanya no me serveix de res. Només se serveix de mi.

Valoració:13menosmas
Per hispano, fa mes de 12 anys

Jorge Campos es el MANTENIDO del alcalde de Calvià y el perturbador principal i profesionalizado de la convivència en Mallorca. Esto lo saben hasta los gatos,.

Valoració:8menosmas
Per jrbs, fa mes de 12 anys

Els "desperfectes" els te Corque Campos al cervell i a la cara dura, i en això no pot ajudar la Delegació de Govern (madrileny)

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente