algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°

4.018 sensibilitzats contra la violència de gènere

El programa de prevenció Conèixer per canviar la mirada, de l'Obra Social de la CAM, fa tallers des de l'any 2007

De l'any 2007 ençà s'han sensibilitzat 4.018 persones contra la violència de gènere a través del programa Conèixer per canviar la mirada, de l'Obra Social de la CAM. Així ho explicaren ahir la regidora d'Igualtat de l'Ajuntament de Palma, Cristina Ferrer, i el director de l'Obra Social de la CAM a Balears, Salvador Palou de Comasema, en una conferència de premsa per fer balanç del programa.

El projecte parteix de la base que el coneixement no és tan sols informació, sinó també reflexió i anàlisi crítica de les actituds, creences i estereotips culturals que fonamenten la violència de gènere, segons els seus responsables. Cort hi col·labora des del 2007 mateix, quan se signà un conveni per dur els tallers de formació als centres escolars. L'any següent s'amplia i s'ha anat prorrogant fins ara.

Conèixer per canviar la mirada, però, no tan sols actua a les escoles i els instituts, també ha arribat a professionals, associacions i voluntaris. A més, la CAM també patrocina la Cursa Popular Pacte Palma Contra la Violència de Gènere, que enguany ha arribat a la tercera edició. De moment, ja s'han dut a terme 199 tallers de formació, alguns d'específics per als professionals dels mitjans de comunicació. Qui vulgui aconseguir més informació sobre el programa pot visitar www.pactepalma.com.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.