cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

La convivència a les aules, cosa de tots

La presidenta del Consell Escolar clausurà ahir el V Congrés de la convivència escolar

La presidenta del Consell Escolar de l'Estat, Carmen Maestro, clausurà ahir el VCongrés de convivència escolar i participació de l'entorn educatiu, que començà dilluns a Palma. Amb les seves paraules, Maestro demanà la creació de l'Observatori Estatal de la Convivència, que titllà de "necessari". També demanà al Ministeri d'Educació la continuïtat d'aquest Congrés, enguany en la segona edició, amb 400 participants de tot l'Estat espanyol. La presidenta digué que "ja estam farts d'opinions, volem estudis rigorosos sobre la convivència a l'escola". I apuntà l'avenç que suposa la publicació de l'Estudi estatal de convivència escolar.

Maestro apuntà que cal "una normativa específica i bàsica que comparteixin tots els centres" per regular la convivència. A més, destacà el compromís "de les famílies, de l'escola amb l'entorn, el que suposa una obertura dels centres als mateixos municipis". Tampoc no oblidà el paper dels mitjans de comunicació a les seves paraules. "Quan començàrem el Congrés fa cinc anys, convivència era sinònim de violència a les aules pel que fa als mitjans, això hauria de canviar més". A l'acte de cloenda de les jornades també hi havia el conseller d'Educació i Cultura de les Illes, Bartomeu Llinàs, i la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Palma, Cristina Ferrer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Es Jai de sa Barraqueta, fa mes de 12 anys
La violència a les aules és una CONSEQÚÈNCIA, la CAUSA cal cercar-la en les famílies. A veure si deixam ja de fer teories i ens posam seriosament a EDUCAR a la població, no sols a la que està en edat escolar sino a TOTS ELS MALEDUCATS, multitud per cert.
Valoració:0menosmas
Per professor, fa mes de 12 anys
Menys congressos i més feina bona!

Suport al professorat.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente