nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.25°
12°

L'eix de Santa Catalina estarà llest al desembre

La batlessa Aina Calvo, el delegat del Govern Ramon Socias i el secretari d'Estat de Cooperació Territorial, Gaspar Zarrías, han visurat l'obra

45020
Les obres de la reforma urbana de Santa Catalina han a bon ritme. | Ferran Aguiló - J. Morey.

Les obres de millora urbana de Santa Catalina, que van començar el passat mes de juliol i que actualment es troben executades en un 75 per cent, finalitzaran a mitjan desembre, un mes abans del termini previst, ja que només falten realitzar algunes actuacions com el soterrament dels contenidors, les connexions de les canalitzacions, o la instal·lació dels fanals. Durant una visita a les obres, acompanyat per la batlessa de Palma, Aina Calvo, i el delegat del Govern, Ramon Socias, el secretari d'Estat de Cooperació Territorial, Gaspar Zarrías, ha detallat que el consistori de la capital balear ha rebut 102 milions d'euros durant 2009 i 2010 a través dels Fons d'Inversió Local.

Segons ha dit, Cort ha complert amb els objectius d'aquests fons i els ha utilitzat per moure l'economia local per moure l'economia local, crear ocupació -2.000 llocs a Palma- i millorar la qualitat de vida dels ciutadans. Així mateix, Zarrías ha recordat que el Govern central ha entès que és necessari "augmentar la participació dels Ajuntaments en els ingressos de l'Estat" pel que aportarà 1.500 milions d'euros als consistoris, el que suposa un augment de més del 9 per cent. Aquesta quantitat és perquè "puguin destinar-lo al que creen més oportú" com el pagament als proveïdors, ha indicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sangonera, fa mes de 13 anys
Pobre barri meu: Santa Catalina...
Valoració:9menosmas
Per Més o menys el mateix, fa mes de 13 anys
El Caudillo inauguró un pantano.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente