muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

“Recorda't de mi, que jo em record de tu i dels nins”

L'advocat denuncia l'exbatle de ses Salines per amenaces després de trobar-se'l a Inca quan passejava amb els seus fills

El misser de l'acusació popular del cas Cavallistes, Josep de Luis, va presentar ahir una denúncia contra l'exbatle de ses Salines Sebastià Vidal per una falta d'amenaces. Vidal, que va estar imputat en la causa i que resultà finalment absolt, va haver de dimitir del càrrec.

Els fets que motivaren la denúncia de l'advocat inquer tingueren lloc ahir capvespre quan ell venia de recollir els seus fills del col·legi. Aleshores, i sempre segons consta en la diligència d'inici per denúncia d'infracció penal, el misser es va creuar amb l'exbatle a un conegut carrer de la capital del Raiguer. L'expolític s'adreçà cap a ell i li preguntà en to amenaçant si el coneixia. De Luis, que anava acompanyat pels seus nins, de 7 i 10 anys, digué que sí que era l'exbatle de ses Salines. Vidal, que continuà amb la diatriba i mirant els nins, li entimà: "Només esper que pateixis amb ells el que la meva mare va haver de patir amb mi per culpa teva".

De Luis va respondre que ell només es limitava a fer la seva feina tan bé com sabia, "tant si acús com si defens". L'antic dirigent popular li replicà: "Recorda't de mi, que jo em record de tu i d'aquests nins", amb relació als seus fills. Aleshores, De Luis li va preguntar si l'estava amenaçant i Vidal respongué que "sí, t'estic amenaçant, recorda-ho". Poc després dels fets el misser es dirigí al quarter de la Guàrdia Civil d'Inca per denunciar els fets. Allà confirmà que els seus fills en tot moment havien estat presents en la conversa. També afegí que és el primer cop que rep amenaces de Vidal i que no l'havia tornat a veure d'ençà que acabà el judici del cas Cavallistes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per inquer, fa mes de 13 anys
Senyor de Luis: Fes es cap viu! ves alerta amb aquesta gent!
Valoració:8menosmas
Per Corleone, fa mes de 13 anys
La "cosa nostra" mallorquina en acció. I què hi feia en Vidal a Inca? Hi va anar a posta per topar-se amb el misser?
Valoració:12menosmas
Per Observador, fa mes de 13 anys
No saben perdre la mamella!
Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente