nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Francina Armegol rep els veïns contraris al projecte de la Platja de Palma

Els associats han exposat les queixes sobre 'el dany que pateixen una trentena de locals'

45814
Armengol, Oliver i Dubon amb els veïns afectats. | Consell de Mallorca.

La presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, ha rebut avui representants de la Plataforma de Veïns i Comerciants de la Platja de Palma i Llucmajor, que li han exposat la seva oposició a l'actual pla de reforma urbanística de la major zona turística de l'illa. Segons ha informat la institució insular, Armengol ha estat acompanyada de les conselleres d'Economia i Turisme, Isabel Oliver, i Territori, Maria Lluisa Dubon. D'altra banda, l'Associació de Locals de Negoci i Comerços de la Platja de Palma (Aloneco), ha exposat avui les seves queixes sobre "el dany que pateixen una trentena de locals" a causa del projecte de rehabilitació al director urbanístic del consorci que impulsa el projecte, Joseba Doñobeitia.

Aloneco, que elogia en un comunicat l'atenció rebuda pels seus representants, denuncia que l'actual pla preveu el trasllat de primera a segona línia de la trentena de locals citada, el qual resulta un perjudici per als seus propietaris.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Resident a Can Pastilla, fa mes de 13 anys
Això és mentida. el 70% d'aquests locals fa 30 anys que estan abandonats i transitari pels seus voltants és un perill, perquè hi pot haver en qualssevol moment despreniments, s'han d'esbucar tan prest com sigui possible
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente