algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Palma acull l'arribada del 'Correllengua'

Entre els actes hi haurà dues columnes per la llengua, concerts i ballades

118488
La flama féu ahir la seva aturada a la UIB, on fou rebuda per la rectora Montserrat Casas. | Ferran Aguiló - S.A.

Palma acollirà avui els actes de celebració del 'Correllengua', que consistiran en dues 'columnes', concerts musicals i 'ballades populars', entre d'altres actes.

En roda de premsa, la portaveu de Joves de Mallorca per la Llengua, Carme Sánchez, va valorar "molt positivament" la marxa del 'Correllengua 2010', que va començar el passat dia 17 a Lluc i ha visitat ja bona part de Mallorca i nombrosos centres d'ensenyament secundari, a més d'organitzar diverses activitats emmarcades en el 'Correllengua Cultural'.

Per la seva part, Rafel Sedano, en nom de l'Obra Cultural Balear (OCB) -entitat que organitza el pas de l'esdeveniment per Palma-, va explicar les activitats que es duran a terme durant tot l'horabaixa d'avui. Així, el recorregut es dividirà en dues 'columnes', la de Toni Roig i la de Rosa Bueno, que prenen el seu nom dels dos destacats activistes socials i culturals desapareguts recentment.

D'aquesta manera, la 'columna Rosa Bueno' sortirà a les 16.00 hores de la plaça de Ses Veles, on es llegirà el manifest, cap al Molinar. Així mateix, el Correllengua arribarà fins al Club Nàutic de Cala Gamba, des d'on partirà amb barca en direcció al Club Nàutic de Palma i finalitzarà el seu recorregut a la Plaça Major de Palma.

Per la seva part, la 'Columna Toni Roig' sortirà a les 17.00 hores del Monestir de La Real, després de la lectura del manifest cap al Camp Redó, on es llegirà el manifest i es faran jocs infantils. El Correllengua seguirà cap a s'Escorxador per finalitzar el seu recorregut a la Plaça Major de Palma.

Paral·lelament a aquesta marxa de la flama de la llengua, el centre de Palma acollirà diferents activitats a partir de les 19.00 hores. Així, la plaça de Cort serà l'escenari d'una 'ballada popular', mentre que la Plaça Major acollirà la 'Festa Solidària'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.