algo de nubes
  • Màx: 19.21°
  • Mín: 12.82°
18°

José Ramón Bauzá ni confirma ni desmenteix la moció a Cort

Per altra banda, ha assegurat que el PP no prendrà mesures contra la Fiscalia, en relació a les investigacions per casos de corrupció

El president del PP balear, José Ramón Bauzá, ni ha confirmat ni ha desmentit avui que el seu partit presenti una moció de censura contra la gestió de l'equip de govern de l'Ajuntament de Palma, una decisió que en tot cas adoptarà la direcció del partit buscant el millor per als ciutadans. Bauzá ha estat preguntat aquest matí pels periodistes sobre si l'executiva dels populars sol·licitarà una reunió formal amb la direcció d'UM per analitzar aquesta possibilitat.

"Les mocions de censura ni s'anuncien ni s'anticipen; sol es presenten", ha respost Bauzá, per a qui el "normal" i "coherent" seria que qui governa plantegi una qüestió de confiança després de quedar-se en minoria, una cosa que en cap cas no té previst la batlessa. Les possibilitats de formalitzar una moció de censura per part del PP és "la mateixa que fa deu dies", ha manifestat el president popular, que ha insistit que, en tot cas, qualsevol decisió sempre es durà a terme pensant en el benefici de la ciutadania.

D'altra banda, el president del PP balear, José Ramón Bauzá, ha assegurat que el seu partit "mai no prendrà mesures contra la Fiscalia", en relació amb la possibilitat de denunciar el Ministeri Públic pel seu treball d'investigació i d'acusació a membres d'aquest partit per assumptes de presumpta corrupció. A les portes del Parlament, el líder popular ha considerat necessari "matisar" la informació publicada fa uns dies sobre la seva formació no dubtaria d'interposar querelles contra jutges i fiscals.

"No permetré irregularitats a les nostres files", ha subratllat Bauzá, qui alhora ha volgut deixar clar que tampoc no permetrà que "ningú", sense voler referir-se a ningú en concret, cometi "excessos gratuïts contra" els afiliats del PP. Preguntat per un periodista si creu que existeix una campanya de "persecució i demolició" contra el PP, Bauzá ha respost manifestant el seu "respecte absolut a la Justícia", que ha de treballar amb "tranquil·litat". Sobre les mesures que prendrà el partit contra els membres del PP implicats en causes judicials, el batle de Marratxí ha assenyalat que la "línia" d'actuació del seu partit està "definida", per la qual cosa "s'actuarà en conseqüència".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.