muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.1°
17°

Encara arrossega deficiències

L'Ajuntament farà la recepció del parc de les Estacions en sis mesos, però abans hi ha de deixar en condicions gran part del mobiliari urbà i dels jocs infantils que posen en risc la seguretat dels menors

118328
Els bancs, sense envernissar, també tenen la fusta esquerada.

El polèmic parc de les Estacions, que s'ha hagut de reconstruir diverses vegades, la darrera sota el control de Rodrigo de Santos, encara arrossega deficiències. La majoria afecten els jocs infantils. Després de solucionar les inundacions del metro, Cort fixa ara l'objectiu en el parc, situat damunt l'estació Intermodal, i preveu fer-ne la recepció en sis mesos. Segons el regidor d'Infraestructures, Francisco Donate, primer s'ha de deixar en condicions. Ahir mateix, la junta de govern aprovà la recepció de les obres del parc, que estaran prop de dos mesos a acabar. En qualsevol cas, un informe d'inspecció municipal enumera tot el mobiliari urbà d'aquest indret que no compleix la normativa i que es troba en mal estat, ja sigui perquè els jocs infantils tenen les cadenes de subjecció trencades, perquè les estructures són febles o pel desgast de les escales i les rampes, entre altres causes.

Per il·lustrar-ho, l'informe assenyala que al "castellet de Brussel·les", el paviment de cautxú té esquerdes i que en un dels punts per entrar-hi, amb travesses de fusta, els caragols estan fluixos. Un altre exemple és a l'àrea del joc dels vagons, que ha estat objecte d'actes vandàlics amb nombroses pintades. Un dels accessos al pis és una xarxa que té un enganxall desfet i una tauleta de devora està rompuda. Més de la meitat del mobiliari urbà d'aquest parc es troba en una situació precària. Segons Donate, el PP hi passà per alt el 90% de les mesures tècniques i aquesta falta de seguretat augmentar els riscos dels més menuts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.