nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

El PSM tornarà al carrer per guanyar presència a Palma

El nou secretari general de la formació a Ciutat, Toni Verger, vol enfortir i millorar la relació amb els col·lectius i la xarxa social. Cerca aproximar el partit a la gent

Toni Verger, el nou secretari general del PSM de Palma, vol "tornar a fer visible el PSM de sempre" i aconseguir que el partit guanyi presència als carrers de Ciutat. La nova executiva tot just acabada d'estrenar pretén "potenciar la proximitat amb la gent" amb reunions "cada capvespre" amb associacions de veïns, de mares i pares, de clubs esportius i tota mena d'entitats. Tot plegat, "per estar més a prop de les inquietuds i els problemes dels ciutadans".

Un bot endavant
L'objectiu és "fer un bot endavant", segons explica Verger, per convertir el partit en el "veritable transmissor de la ciutadania a Cort". Verger pren el nou càrrec amb il·lusió i ganes d'aconseguir resultats. Amb tot, la via que proposa no es tracta de cap fórmula nova. Diu que els grans partits poden donar missatges "prefabricats" als "think tanks de Madrid", però que el seu just aspira a "potenciar encara més allò que ha fet el PSM els darrers trenta anys": escoltar les persones i els col·lectius. Pel PSM, segons Verger, aquesta és "l'única arma d'acció política" de què disposen.

Per fer-ho, qui també és director general de Mobilitat del Govern compta amb una executiva jove. Els directors generals del PSM a Cort, per exemple, són tots d'entre 20 i 30 anys. "Tenim càrrecs amb gent jove, molt preparada i amb molta empenta i il·lusió per fer costat als valors tradicionals del PSM", afirma Toni Verger.
I no estan sols, segons el polític nacionalista, perquè quan la nova executiva a Ciutat encara no s'havia reunit, diferents col·lectius ja s'hi havien adreçat per començar a treballar.

Segons Toni Verger, no es tracta que ara s'hagin de diferenciar d'Esquerra Unida, sinó d'actuar. No té la intenció de renegar el Bloc ni l'executiva anterior, ans al contrari. Defensa que el Bloc ha permès un "canvi del model de ciutat" i que "el PSM ha dit molt" en el Govern municipal i ha fet possibles polítiques d'esquerres. El nou secretari general del PSM a Ciutat també diu que aplegaran les línies d'actuació de l'anterior executiva, com la lluita per fer de Palma ciutat antitaurina, però que hi ha molts altres aspectes que es plantegen afrontar. Amb tot, però, demana temps; tot just s'acaba de constituir la nova executiva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per PSM TOTAL!, fa mes de 14 anys
Jo puc dir fort i clar que si som del PSM i que si vos votare i vos defensare sempre que pugui!

Qui no creu amb el PSM es perque no hi vol creure, i no per totes aquestes begenades que anau digent per aqui...



Visca el PSM, VISCA EL NOU SECRETARI

I VISCA VISCA VISCA EN BIEL BARCELÒ!!
Valoració:3menosmas
Per Jofre, fa mes de 14 anys
PSM=DECEPCIÓ=ABSTENCIÓ=RENOVACIÓ
Valoració:0menosmas
Per Jimi, fa mes de 14 anys
S'única opció viable des PSM per tenir bons resultats electorals i ser decisius en es govern passa per tornar a formar BLOC, amb tots els partits que facin falta, hi ha que primar les semblances i no les diferències amb els altres partits...
Valoració:4menosmas
Per pobre PSM, fa mes de 14 anys
Norma, pobre Norma,

lo de la talla política i intel.lectual estan miserable i poc fonamentat que ni ho discutiré, qui coneixi a cadascú faci les seves valoracions. Jo en conec als 2 llocs i me trasmeten més confiança els d'Entesa que els del PSM, però bé, cosa teva.
Si no s'hagués fet Bloc hauria guanyat el PP? Això és política-ficció, no sabem que hagués passat si el PSM hagués anat per una banda i EU per una altra. O el PSM amb Esquerra. 1+1 no varen ser 2, va ser 1.5, com a molt. A Palma, per exemple, de 3 i 2 regidors es va passar a només 2.
Honrat i net, a part de que podria ser discutible, no basta. Molta incompetència i molts d'enxufats veig a aquest govern que no ha complit moltes de les expectatives, i a àrees del PSM en particular, i no me facis posar noms.
Patriotisme? Clar, per això el PSM a Palma està tant bé ara, entre Grosskes i direccions inútils heu destrossat un projecte nacional que havia costat molt aixecar.
Encalentiu cadires, el balanç de la legislatura si que ho és pobre. Sort tenim que en Matas ha desviat l'atenció. PSM reacciona aviat, i canvia de Norma, per suposat, que això s'enfonsa
Valoració:1menosmas
Per Norma, fa mes de 14 anys
Pobre PSM,

Tota la gent que encapçala Entesa i liderava el moviment renovador són d'una talla política i intel·lectual magríssima.
Si les seves tesis haguessin triomfat en Matas encara seria president i el tàndem PP-UM robaria a les totes.
El PSM s'ha equivocat moltes vegades, però és honrat i net, i va apostar per una postura profundamnet patriòtica i progressista: fer el Bloc per expulsar la dreta espanyola de les nostres institucions.
Valoració:-10menosmas
Per Pobre PSM, fa mes de 14 anys
Norma,
no m'estranya que tothom renegui del PSM, ets una bona mostra del que és el PSM ara. Cap argument, només posar mal als Renovadors i a Entesa.
Els dius "incompetents", jo crec que tal com gestionau la majoria de conselleries no podeu donar lliçons de competència. Ells estan a gestionant a pobles i tenen el benefici del dubte, com a mínim, vosaltres ni això.
Els dius "aprofitats" quan el PSM ha col·locat a tothom que ha pogut, i una mica més, al Govern, és igual que no estiguin ni preparats, venga a col·locar gent (i si vols posaré exemples). Això és malversació pública.
Els dius que "pacten amb UM i PSOE", on hi pacten? a uns quants pobles? vosaltres hi pactau per tot, i totes les cadires que teniu són gràcies als vots de na Munar i en Nadal.
Els dius que "no són al carrer", i tu que saps? jo en conec més d'un fent feina a molts llocs. Els de Muro que han deixat les cadires per son bosc són els primers que em venen al cap
Els dius "genteta que no en té ni idea de res". Tu en canvi demostres que sí. Enhorabona, el PSM va molt bé. 5 diputats al 95, 2 ara, i l'any que ve 1, o cap...
Valoració:3menosmas
Per Quic, fa mes de 14 anys
A jo no me preocupa que el Sr Toni Verger sigui o no bloquista. El que me preocupa és que el PSM segueixi com sempre, jugant, com diuen els valencians, a la puta i a la Ramoneta. I embullant cada vegada més als seus escassos (i en davallada constant) nombre de votants.

Per arribar a la conclussió que el Bloc per Palma ha estat un bluf total i que el seu cap de llista és de lo més impresentable que hi ha a la política balear (corral de quiques sencelleres inclós) no importa haver estudiat gaire. M'agradaria que, per una vegada, el PSM rectificàs, però creis-me: ja he perdut tota l'esperança.

Sort al Sr. Verger, la necessitarà estant allà on està.
Valoració:17menosmas
Per mirall trencat, fa mes de 14 anys
macer de la sala, esper que el tren mai arribi perquè si arriba serà moltpitjor que el metro de Palma! Això del tren dellevant si que ha estat la confirmació de l'incompetència més absoluta del PSM, una demostració del tipus de gentusa que té el partit. Esperam que aquest tren de llevant mai s'acabi de fer, seria el millor que li podria passar el PSM.
Valoració:0menosmas
Per J.mir, fa mes de 14 anys
Anam malament, molt malament, i s'única solució és fer veure aa aquesta gent que han perdut la confiança i el suport de la gent d'esquerra i nacionalista, potser així deixaran d'aferar-se al poder. I pel que parlo amb el meu entorn som mols els que ja estam farts del incompetents voltors del PSM, els impresentables dels Verds, i els quatre aprofitats d'ERC. És sa meva opinió.
I Miquel totalment dacord amb tú.
Valoració:15menosmas
Per Norma, fa mes de 14 anys
Ros, Mateu, Misericòrdia i Pobre PSM,

És una vergonya que vos poseu així quan Entesa per Mallorca i els antics renovadors del PSM són una colla d'incompetents i aprofitats que s'han dedicat a pactar amb UM i PSOE per encalentir cadires...genteta que no en tenia ni en té ni idea! Gent que no és al carrer ni treballa!
Valoració:-16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente