cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
12°

Fiol es presenta com a candidat “renovador”

El portaveu del PP al Parlament balear assegura que té molta gent al darrere que l'ha “empès” a fer aquesta passa

L'actual portaveu del Partit Popular al Parlament balear, Francesc Fiol, féu ahir oficial la seva candidatura a presidir la junta territorial de Palma, amb la renovació dels òrgans de decisió del partit com un dels eixos del seu plantejament. Fiol, tot i la seva llarga trajectòria política, justificà el caràcter "renovador" que tindria la seva candidatura amb el fet que mai no havia tingut responsabilitats dins del partit. De fet, Fiol fou regidor de Palma entre el 1987 i el 1999. A més, fou conseller de Sanitat i Consum durant el primer Govern Matas (1996-1999) i conseller d'Educació i Cultura en el segon (2003-2007). El ja candidat a presidir el PP de Palma es mostrà il·lusionat amb la seva decisió i assegurà que al seu darrere hi ha molta gent "que m'ha empès a presentar-m'hi, molts companys que m'hi han animat". L'exconseller manifestà haver mantingut diverses reunions a les barriades i que en aquestes se li havia transmès el desig de revitalitzar els districtes. Així mateix, considerà que cal mobilitzar les bases per tenir una candidatura guanyadora el 2011.

Ara, a més, Fiol ha començat ha tenir contactes més amplis als districtes, com ara els que s'han produït a Aragó, l'Escorxador i Sant Jordi. En aquestes reunions digué que havia trobat molt bona rebuda pels militants. Assegurà que no tenia tancada la candidatura a cap districte, si bé explicà que tenia gent mobilitzada pertot. "Em veig amb força per presentar llistes a tots els districtes", afirmà. No debades, el president de la junta territorial és triat pel president i pel secretari de cada un dels 15 districtes de Palma i els de les Nuevas Generaciones. L'elecció del president del PP de Palma serà per setembre. Fiol, tot i que no volgué donar noms de gent que li dóna suport, sí que avançà que el regidor i tresorer del partit, Julio Martínez, qui aspira a presidir el districte d'Aragó, el defensarà. Quant al seu rival en la pugna per dirigir la junta territorial, José María Rodríguez, va assegurar que representa una sensibilitat diferent en alguns aspectes: "Les actituds i les formes són importants, i jo oferesc el meu estil personal". Fiol va indicar que la seva candidatura no va contra ningú, però "tal com estan les coses, no crec que sigui possible bastir-ne una de consens. Ara bé, si no surt cap candidatura, millor..."

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per gerret, fa mes de 14 anys
a mi m´agrada aquest Fiol al manco torna vermell s´empagueiex, deu ser normal dins el PP
Valoració:4menosmas
Per ciutadana per la honestedat, fa mes de 14 anys
És igual qui mani al PP, al cap de vall els poden penjar a tots amb la mateixa corda. Ara bé el que s'ha de procurar és que aquest partit no governi.
Valoració:5menosmas
Per Quina guarda!!, fa mes de 14 anys
Fiol, renovador?. No es una bona persona. No te critèri propi. Hi ha hagut ocasions que ha fet el que en Rodriguez l'hi mandà.

Pero si no hi ningu millor!!
Valoració:1menosmas
Per cremantdièsel, fa mes de 14 anys
És una peneta, no sortirà elegit. Jo que trob que feia falta un rostre vermellet i encés en el PP per alegrar un poc les portades dels diaris...
Valoració:3menosmas
Per x, fa mes de 14 anys
... i amb la seva dona només 'habbla encastellano" !!!!!!

ai senyor....
Valoració:3menosmas
Per Mani, fa mes de 14 anys
Hi ha molta gent tronada pel món!
Valoració:5menosmas
Per Claudi, fa mes de 14 anys
En Fiol és un fatxa (en el sentit col.loquial de la paraula), però pareix una persona seriosa. Alerta idò a aquesta opció.
Valoració:-2menosmas
Per Vudyalien, fa mes de 14 anys
Però si aquest homo esta sempre amb la sang alta !!! ...o es que está empagaït ???
Valoració:6menosmas
Per jaume, fa mes de 14 anys
Aquest tio agrada? O.O
Vaia uns gustos que tenen aquets peperos!
Valoració:9menosmas
Per Pepa Casogues, fa mes de 14 anys
En Rodríguez, que es dediqui l'estiu a fer de Rodríguez i deixi en pau als mallorquins.
Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente