algo de nubes
  • Màx: 19.27°
  • Mín: 8.69°
19°

Els policies podrien tornar a validar les denúncies d'ORA

Cort estudia restablir el procediment modificat el 2006. Una sentència del Suprem de l'any passat referida a l'Ajuntament de Manacor considera que és necessària la certificació per un policia

L’Ajuntament de Palma esestudia des d’ahir –encara que tot apunta que la decisió podria estar ja presa– que els agents de la Policia Local tornin a validar de manera presencial les denúncies que posen els agents d’ORA, forma d’actuació que va deixar de realitzar-se a partir de 2006.

En aquelles dates, el responsable de la Policia Local era el llavors tinent de batle de Seguretat Ciutadana, el regidor popular Àlvaro Gijón, que ahir va confirmar que la decisió es va prendre en virtut d’una sentència referida a l’Ajuntament de Barcelona, en la qual s’assenyalava que no era necessari que un policia local validàs in situ una denúncia d’un operari d’ORA.

A primera hora d’ahir, es reuniren els principals comandaments de la Policia Local per tractar aquest assumpte i es recordà que existeix una sentència del Tribunal Suprem de l’11 de juliol del 2008 referida a l’Ajuntament de Manacor, en què es manifesta que les multes han de ser ratificades per un policia local al lloc on ha estat posada la denúncia.

D’altra banda, diversos advocats amb els quals parlà aquest diari ahir van dir que, si un agent d’ORA posa una denúncia a un ciutadà i aquesta persona presenta un escrit abans de 30 dies a l’ajuntament en què qüestiona la validesa de la denúncia, un tribunal podria donar la raó a l’habitant multat, en entendre que qui li hauria posat la denúncia és un particular. Si el ciutadà paga la multa en el mateix moment o espera que li arribi per correu des de Cort, ja no tindria sentit la queixa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ISABEL, fa mes de 15 anys
LO QUE HAN DE FER ES ADAPTAR EL PREU AL TEMPS QUE UTILITZES L'APARCAMENT, I NO IMPOSAR FICAR UN MÍNIM DE DOBLERS A LES MÀQUINES, CONSIDERO QUE AIXÓ ES UN ROBO, PERQUÉ SI HAS DE ESTAR 10 MINUTS NO HAS DE PAGAR MÉS DEL PREU QUE TE CORRESPON. A VEURE SI HO SOLUCIONEN
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente