cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

El poble recorda la “traïdora” destrucció del pont del tren

L'acte pels 3 anys del desastre del PP aplega centenars de veïns

Centenars de ciutadans assistiren ahir a la celebració del tercer aniversari de la destrucció del pont del tren. "Un acte que pretén no deixar caure en l’oblit aquest desastre", remarcà la presidenta de l’Associació de veïns del pont del tren, Mercè Borràs. Aquesta demolició fou duita a terme per governants del PP amb premeditació i traïdoria la matinada del 5 de novembre de 2005. Aquella matinada no havia acabat ni de sortir el sol quan els operaris de Dragados ja tallaven el ferro de les baranes del pont incomplint l’ordre que prohibeix executar obres a Palma entre les vuit del vespre i les vuit del dematí.

Mentrestant, fruit de la pressió ciutadana, la Policia Local obrí expedient contra l’empresa concessionària per si de cas no disposava de l’autorització que dóna Cort en casos especials. Aquesta "traïdoria" assenyalava com a responsables directes del fet l’exbatlessa de Palma Catalina Cirer i l’exconsellera d’Obres Públiques Mabel Cabrer.

És per tot això que ahir el poble de Palma donà suport a l’Associació de veïns del pont del tren, organitzadora d’aquest acte. Per aquest motiu, ahir, davant del pont la imatge de contrarietat, indignació i perplexitat dels veïns d’ara fa tres anys es transformà en força. La força democràtica en què els ciutadans ho han fet pagar als antics governants "per haver-los fet confiar que un altre món és possible i que el pont se salvaria", reafirmà un dels veïns assistents. La festa consistí en un espectacle d’animació infantil, una torrada i una ballada popular. El pont de Bennàzar era fins fa tres anys un punt de referència per a molta gent, que l’Ajuntament i el Govern del PP han esborrat a cop d’excavadora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mateu-Joan, fa mes de 15 anys
Esper que no els hi donem més oportunitats per fer malifetes.
Valoració:2menosmas
Per pere, fa mes de 15 anys
Idó, i que t´esperaves d´aquest personal.....
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente