cielo claro
  • Màx: 22.28°
  • Mín: 13.08°
22°

El Govern torna a pensar en el golf per promocionar les Illes

Un cop desaparegut el Mallorca Clàssic, ahir fou presentat el Mallorca Golf Island

El pròxim dia 27 d’octubre el Pula Golf de Son Servera tornarà a vestir les seves millors gales per acollir la primera edició del Mallorca Gold Island, una competició d’un sol dia que es disputarà en la modalitat Skins Game i que enfrontarà quatre golfistes de reconegut prestigi al continent europeu, com són l’espanyol José María Olazábal, l’alemany Martin Kaymer, el britànic Justin Rose i l’italià Emanuel Canonica.

Aquest torneig és la nova aposta de la Conselleria de Turisme del Govern de les Illes Balears per fer promoció turística de Mallorca mitjançant l’esport del golf.

Amb un pressupost de 2 milions d’euros més IVA i dotat amb 300.000 euros en premis, el Mallorca Golf Island ve a ser el substitut del ja desaparegut Mallorca Clàssic, que en la seva darrera edició tingué un pressupost de 4 milions d’euros més IVA, una xifra que l’actual Executiu autonòmic considerà excessiva ja que representava un 20% del pressupost d’Ibatur.

El torneig fou presentat ahir a la Conselleria de Turisme pel Director General de Promoció Turística, Joan Sastre; el president de l’Associació de Camps de Golf de Mallorca, José Jiménez; el president del Pula Golf, Romeo Sala; la directora general de l’empresa organitzadora Machgolf Consulting, María José Marijuán, i el gerent de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca, Alfonso Mehaurio.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 15 anys
El Govern de Progrés vol fer calaix a costa del territori: el golf són comissions.
Valoració:4menosmas
Per pixolives, fa mes de 15 anys
Quina puta vergonya. Me voleu dir, quan passau per devora un camp de golf, quants milers de turistes hi ha jugant? Quants turistes més vénen a Mallorca per cada camp de golfos? tres, quatre? i encara subvencionats!!
Valoració:4menosmas
Per César, fa mes de 15 anys
Completamente de acuerdo. Que desperdicio de recursos! Golf NO.
Valoració:7menosmas
Per Tomeu, fa mes de 15 anys
Vengaaaaa! Haurien de tancar tots el camps de Golf de l'illa. Mentres altres esports com la bicicleta de muntanya són represaliats
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente