Un estudi elaborat pel Govern constata l’increment en la compra de palo i herbes de Mallorca
La Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, a través de la Direcció General de Qualitat Agroalimentària i Producte Local, ha publicat les dades de la quarta part de l’Estudi del consum dels aliments amb DOP/IGP a l’illa de Mallorca. El principal objectiu d’aquest document és conèixer l’actitud dels consumidors en relació amb les begudes espirituoses amb indicació geogràfica, així com analitzar el grau i la freqüència de consum d’aquestes begudes, el perfil dels consumidors i l’evolució del comportament del consumidor respecte de l’estudi fet els anys 2016 i 2018. El treball de camp s’ha duit a terme a diferents parts de Mallorca i s’han entrevistat un total de 1.019 persones residents a l’illa d’entre 25 i 65 anys (un 79,98 % dones i un 20,02 % homes).
També a Illes Balears
- Un vídeo del Govern sobre l'ús responsable de l'aigua rep una allau de crítiques: «S'ha de tenir un bon fetge...»
- L'’ambaixador cultural’ nomenat pel PP de Cort diu «que le follen a España»
- Un grup de joves menorquins responen a les provocacions espanyolistes durant l'acte de Ses Avellanes de les festes de Sant Joan
- L'Ajuntament de Palma demana la destitució immediata del regidor de Mobilitat
- Gabriel Florit, compromís autèntic amb la poesia i la llengua
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.