cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Educació fa canvis en el procés d’adjudicació de places dels docents per «garantir que es cobreixin totes les vacants a l’inici de curs

Amb aquestes modificacions es vol assegurar que els alumnes iniciaran el curs amb el seu professor, sobretot a les illes d’Eivissa, Formentera i Menorca

231097

La Conselleria d’Educació i Universitats del Govern ha anunciat que introduirà canvis en el procés d’adjudicació de places amb l’objectiu de cobrir totes les vacants a l’inici de curs. D’aquesta manera es vol garantir que tots els alumnes comencin el període lectiu amb el seu professor, sobretot a les illes d’Eivissa, Formentera i Menorca.

La Mesa Sectorial d’Educació ha negociat aquestes modificacions que contemplen que els docents puguin ordenar les places vacants segons les seves preferències i, a més, podran modificar les seves dades una vegada es facin públiques les vacants durant el mes de juliol. Així, podran triar les especialitats preferents i les illes de destí.

En el cas que els aspirants a una plaça vacant hi renunciïn més d’una vegada, tendran una penalització de dos anys, tal i com existia fins ara. La novetat, és que, en el cas que participin en el procés d’un tràmit urgent, podran tornar a la llista ordinària, pel que la penalització quedarà anul·lada.

Totes aquestes mesures s’han pres amb l’objectiu de cobrir les places vacants a les illes de Menorca, Eivissa i Formentera, sobretot després de la flexibilització de les condiciones de les comissions de serveis mitjançant les quals la majoria dels docents desplaçats podran tornar a la seva illa de residència.

D’altra banda, s’ha informat que en les llistes de places vacants s’incorporaran les places de difícil i molt difícil cobertura. Cal recordar que el complement d’aquestes places es fixarà a la pròxima Mesa Tècnica d’Insularitat que se celebrarà dia 17 de juny a Formentera. Paral·lelament, la Conselleria d’Educació i Universitats treballa per tal de disposar d’una borsa d’habitatges per posar a disposició dels docents desplaçats fora de la seva illa de residència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.