cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Els acampats per Palestina a la UIB desmunten l'acampada per a «portar als carrers la lluita»

Els estudiants acampats al campus de la Universitat de les Illes Balears (UIB) han desmuntat i desallotjat aquest dijous l'acampada per a «portar als carrers» la lluita per Palestina i lamentat en tot cas que la institució i el rector, Jaume Carot, no hagi atès totes les seves demandes i continuï sent «còmplice del genocidi».

La fi de l'acampada té lloc després que aquest dimecres la Policia espanyola desallotjàs el grup d'estudiants que havia okupat l'edifici de Son Lledó, on hi ha el Rectorat.

Un dels portaveus d'Acampada per Palestina, Joseba Peña, ha lamentat que no puguin dir, després de 15 dies d'iniciativa, que hagin complert tots els objectius, entre els quals que la UIB qualifiqui de genocidi el que està passant a Gaza, encara que ha destacat que els servirà de «trampolí» per a noves mobilitzacions i perquè el moviment estudiantil generat al voltant d'aquesta qüestió es traslladi als carrers i a altres espais.

En aquest sentit, s'ha referit a la celebració d'un festival solidari aquest diumenge a Inca i a les xerrades que organitzen als pobles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Anti tot, fa devers d'un mes
La acampada ha costado a la UIB 1500 euros diarios. Titular de Última Hora
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente