nubes dispersas
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
24°

Biel Majoral, Maribel Servera, Germans Martorell i sonadors de sa Pobla actuaran en l'homenatge popular a Francesca Armengol i Antoni Torrens

230753

Aquest diumenge, 2 de juny, a partir de les 19.30 hores, al monestir de La Real de Palma es farà un acte de reconeixement i gratitud a Francesca Armengol i Antoni Torrens. Aquest dimarts, el xeremier Pere Joan Martorell ha explicat a Ona Mediterrània que a l'acte hi haurà diverses intervencions i actuacions musicals i ha confirmat la participació de Biel Majoral, Maribel Servera, Germans Martorell i sonadors de sa Pobla.

Diverses persones que han participat durant les darreres dècades en les entitats de la societat civil mallorquina i que han treballat en l'àmbit de la cultura popular s'han ajuntat per preparar un acte de reconeixement i agraïment a Francesca Armengol i Antoni Torrens, per la feina feta durant les darreres quatre dècades.

Francesca Armengol i Coll ha estat sempre vinculada als moviments socials que han treballat per la Llengua, la Cultura i el País. També ha estat implicada en moviments de solidaritat internacional, com Apotecaris Solidaris.

Antoni Torrens i Gost ha estat promotor d'incomptables iniciatives en l'àmbit de la Cultura Popular i també ha estat sempre compromès amb la lluita per la Llengua, la Cultura i el País.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.