cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

La UIB col·labora en un congrés de l'Agència Espacial Europea sobre la transformació de l'espai

La Universitat de les Illes Balears (UIB) col·labora en l’organització del congrés internacional Small Satellites Systems and Services Symposium, que l’Agència Espacial Europea fa a Palma del 27 al 31 de maig.

Aquesta cita es dedicarà a la transformació de l’espai amb els darrers avenços tecnològics. A través de diverses sessions tècniques, s’abordaran temes com ara l'anàlisi de missions i sistemes, aplicacions com l'observació de la Terra, la ciència, les telecomunicacions i la navegació, i noves tecnologies pel que fa a sistemes, subsistemes i components.

També es dedicarà una sessió especial a l'accés dels petits satèl·lits a l'espai, en la qual s'abordaran els llançadors, els vehicles de transferència en òrbita i la compatibilitat entre plataformes.

El comitè organitzador local del congrés el presideixen la doctora Nona S. R. Agawin, professora titular del Departament de Biologia i investigadora principal del grup de recerca en Ecologia Marina i Sistemàtica de la UIB, i el doctor Maurici Ruiz, professor titular del Departament de Geografia i director del Servei de Sistemes d'Informació Geogràfica i Teledetecció de la UIB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.