algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
24°

L’OCB critica l'exclusió del món cultural de la mesa per al pacte social i polític per la sostenibilitat

L’Obra Cultural Balear (OCB) critica que la mesa per al pacte social i polític per la sostenibilitat econòmica, social i ambiental de les Balears no compta amb la participació de les entitats culturals i en sol·licita la incorporació.

L'entitat denuncia que s’anuncia que en aquesta mesa hi són presents 140 interlocutors, entre ells representants del món empresarial, econòmic, acadèmic, cultura i polític, quan en realitat no n’hi ha cap de caràcter cultural.

L’OCB és l’entitat cultural de referència de la societat civil a les Illes Balears, la que compta amb una trajectòria més dilatada, un major nombre de socis i una major implantació territorial. «No comptar amb entitats del món de la cultura com l’OCB contrasta amb la necessitat de valorar l’impacte de la massificació turística i la superpoblació sobre la sostenibilitat lingüisticocultural de les Illes Balears i la intenció de promocionar el turisme cultural que ha de tenir com a valors principals la creació, el patrimoni i la cultura pròpies», assenyalen.

Finalment, l'entitat apunta que el món de la cultura, i especialment el de la llengua, tenen «molt a dir» en aquesta mesa de diàleg i sol·licita la seva incorporació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa 24 dies
Que alguien lo sujete, que se cae hacia delante.
Valoració:0menosmas
Per Fxck agenda 2030, fa 26 dies
No pinta nada la OCB en estos temas. Se quiere meter en todos los saraod
Valoració:-3menosmas
Per DPP, fa 26 dies
Es urgent aconseguir que l'objectiu de la sostenibilitat lingüístico-cultural sigui incorporat al debat social sobre el futur del nostre país. Ha de ser una prioritat irrenunciable. És un nou encert de l'OCB voler ser present a la mesa que avui s'ha constituït per al pacte per la sostenibilitat.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente