cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

[VÍDEO] Feixistes violents, entre els quals membres d'Identitas i dels Supporters del Mallorca, ataquen l'Acampada per Palestina de la UIB

Aquest dilluns i aquest dimarts, militants feixistes violents han atacat l'Acampada per Palestina situada al campus universitari de la UIB.

«Ahir i avui hem rebut la visita d’exaltats que han vengut a rebentar la nostra reivindicació pacífica amb agressions físiques i amenaces. Són neonazis vinculats a Identitas i als Supporters, ultras del RCD Mallorca. Reclamam la solidaritat de la societat mallorquina davant la impunitat del feixisme organitzat al Campus. Esperam que el rector actuï davant la comissió de delictes d’odi», han declarat des de les organitzacions que promouen l'acampada.

Entre els assaltants hi havia el conegut militant feixista violent, Mateu Marimon, el membre dels Supporters, Tolo Colom, així com diversos membres del grup neofeixista Identitas.

Els organitzadors de l'Acampada per Palestina fan una crida a participar en l'acte de dimecres: «Vos necessitam a tots a l’acampada, i demà a les 14.30 hores, a la concentració de l’Acampada UIB davant el Rectorat!».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa 2 mesos
La verdad es que son bastante feos.
Valoració:-5menosmas
Per Ll. Loremzo, fa 2 mesos
Feixistes i nazis a la defensa dels jueus i contra eks interessos de la raça àrab, que va fer costat al bàndol franquista en la lluita contra el laïcisme? (Franco va fer construir una mesquita a Ceuta per simbolitzar l’amistat entre antisemites cristians i antisemites musulmans). Ja podem dur turistes a la UIB com primer indret on els nazis lluiten a favor dels jueus.
Valoració:1menosmas
Per portmanyí, fa 2 mesos
GORILES !!! NO ENS FEIS POR !!!
Valoració:6menosmas
Per Josep Miquel, fa 2 mesos
Vaja xusma,, en que tot en gros es simplement no tenir mes que serrim dins el cap, i cap feina, els violents sobren no just a la Universitat, sino a tots els llocs, i resulta que surt un que diu que les universitats son per estudiar i aprendre, i vegent el seu comentari es evident que amb moltissima sort igual va acabar els estudis secundaris. Que n'es d'atrevida l'ignorancia. Pero xusma neonazi sobra per tot, de fet ni ha ja algún que ha passat per davant un jutge, jo a aquesta merda de gent en lloc de multa els faria fer treballs per la comunitat, pero no pocs, perqué tampoc deven fer feina,
Valoració:8menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa 2 mesos
El Mallorca és menys que un club. És un femer.
Valoració:8menosmas
Per Les universitats son pet ensenyar i aprendre, fa 2 mesos
Això és el que cercaven, els judeòfobs; fer- se els màrtirs . I els altres, que t as mpix no tènen dos dits de seny, han picat com peixos.

Valoració:-25menosmas
Per Me xap, fa 2 mesos
Bon vídeo. El fatxa es fa el valent però en el fons està acollonit i fuig com una rateta.
I fa allò tan espanyol de "nos vemos mañana". què ha de fer demà que no pugui fer avui?
Valoració:16menosmas
Per Biel, fa 2 mesos
Veient això, fan mal dues coses: 1. la violència 2. que uns sense futur a causa del seu analfabetisme i incultura gossin trepitjar un temple consagrat a la intel·ligència, la cultura i el progrés.
Valoració:24menosmas
Per pep, fa 2 mesos
un nazis defensant Israel? l'única explicació minimament lògica és q defensis un estat nazi !el de Israel pq sinó és mal d'entendre bé tmb cap la possibilitat molt més lògica encara q no tinguis res dins el cervell. si en hitler resucitas crec q els faria afusellar.
Valoració:18menosmas
Per Arxi, fa 2 mesos
Ja tenen pinta de goriles...amb perdó dels animals.. perquè segur que són molt més intel·ligents que aquests!
Valoració:25menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente