algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 18°
18°

300 alumnes de les Balears participen en la I Setmana d’Emprenedoria i Desenvolupament Personal Junior

La Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia, juntament amb l’Associació de Joves Empresaris de les Balears (AJE Balears), ha organitzat la I Setmana d’Emprenedoria i Desenvolupament Junior en la qual han participat un total de 300 alumnes de cinquè i sisè de primària.

Una iniciativa que pretén «incentivar la capacitat emprenedora entre els joves de les Illes, per fomentar així la implicació de la comunitat educativa en el desenvolupament socioeconòmic de les illes».

En aquesta setmana s’han duit a terme tres fases: la primera fase, de formació al professorat; una segona en la qual s’ha lliurat una guia de l’emprenedoria, i finalment, la tercera i darrera fase, que ha tingut lloc avui al Col·legi San Cayetano, la celebració de la Hackathon d’emprenedoria i desenvolupament personal junior.

El director general d’Empresa, Autònoms i Comerç, José Antonio Caldés, que ha assistit a l’activitat final, ha explicat: «amb aquestes accions cercam promoure l’esperit emprenedor entre els joves amb diversió, emoció, col·laboració i educació. A més, incentivam el treball en equip, el desenvolupament de projectes i feim que els alumnes, els joves, demostrin la seva capacitat per canviar el món, el futur».

Els alumnes que han participat a la Hackathon han après a comunicar-se en públic, a treballar en equip, a gestionar i a dissenyar i desenvolupar projectes que mostren les seves habilitats i coneixements. A més de proposar solucions innovadores a problemes reals.

Tots els participants poden optar a participar en els Premis EDEM regionals i nacionals, així com en el I Festival Nacional d’Educació i Emprenedoria (EDEM Fest 2024) i d’aquesta manera donar continuïtat als seus projectes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.