algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 17°
17°

La UIB s'adhereix a la campanya 'La justícia, també en català'

La Universitat de les Illes Balears (UIB) s'ha adherit a la campanya 'La justícia, també en català', que té la finalitat de promoure l’ús de la llengua catalana dins l’Administració de justícia i de fomentar el coneixement i el respecte dels drets lingüístics dels ciutadans.

La Universitat ha nomenat el doctor Joan David Janer, professor titular del Departament de Dret Públic, com a representant en el grup de treball d’aquesta iniciativa impulsada pel Govern de les Illes Balears amb el suport del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, la Gerència Territorial del Ministeri de Justícia, el Col·legi d’Advocats, el Col·legi de Procuradors, el Col·legi de Graduats Socials, el Col·legi Notarial, el Deganat dels Registradors de la Propietat, Mercantils i de Béns Mobles de les Illes Balears i l’Obra Cultural Balear.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Felanitxer, fa 9 dies
I la UIB per què no ho fa dins ca seva?
Aquest curs TOTES les 10 assignatures d'ADE dels grups de dematí s'imparteixen en castellà.
Sí, sí, TOTES senyor rector i equip directiu de la UIB.
Valoració:9menosmas
Per Guillem, fa 10 dies
Cap Servei o Administració Publica s'hauria de poder saltar l'Estatut d'Autonomia ni menysprear la cultura o la llengua pròpia de la ciutadania. Ni el sistema judicial espanyol, ni les forces de seguretat del estat, mai han mostrat el més mínim interès per atendre correctament a la gent que ens hi adreçam en llengua catalana. Benvinguda sia qualsevol petita passa en favor de la normalització lingüística, però es urgent fer alguna cosa més.
Valoració:10menosmas
Per inca, fa 10 dies
Això, això!! els altres que emprin el català, que la UIB dins les seves aules sembla que no cal. Quina barra.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente