algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 16°
16°

Ciutadans per Palestina organitza dues conferències amb la Brigada Internacionalista Laila Jaled

229529

Ciutadans per Palestina organitza aquesta primera setmana de maig dues conferències amb la Brigada Internacionalista Laila Jaled, presents a Palestina durant l'inici de l'ofensiva d'Al-Aqsa.

Les conferències es duran a terme primer a Inca, el 3 de maig al Museu del Calçat en el marc del cicle de Poble a Poble; i a Palma, el 4 de maig a l'Ateneu Popular La Fonera.

«Malgrat els intents de censura i les amenaces del lobby sionista amb tentacles al Govern amb assessors amb sous públics com Miquel Segura o Pedro Aguiló Mora, també secretari de premsa de Prohens, qui va qualificar als palestins com a rates, continuam endavant, treballant per a augmentar la consciència antiimperialista i la solidaritat amb el poble palestí a Mallorca», han assenyalat.

La Brigada Laila Jaled neix el 2021 després d'ajuntar-se diverses persones de diferents organitzacions internacionalistes, antifeixistes, i anticapitalistes, amb un objectiu comú, poder viatjar a Palestina,
conèixer de primera mà la seva situació en tots els àmbits i començar projectes juntament amb el poble palestí.

Durant els dos viatges a Palestina varen «entaular relacions amb persones i organitzacions de diferents zones de Cisjordània, amb la finalitat de comprendre i conèixer millor el procés de devastació i genocidi que estan sofrint i com lluiten contra aquest extermini cada dia, per a poder donar suport a la lluita del poble palestí difonent la realitat del que allí succeeix».

Després de tornar del segon viatge varen decidir posar-se aquest nom: Brigada Internacionalista Laila Jaled.

Laila Jaled és una activista política palestina i militant del Front Popular per a l'Alliberament de Palestina que lluita per l'alliberament del poble palestí, des del riu fins a la mar, i que consideren que representa els valors que volen transmetre des d'aquesta brigada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ja ho val!, fa 15 dies
Vol dir, que els pro - Palestina del riu fins a la mar, poden fer manifestacions, organitzar actes de solidaritat amb la deva causa i cecles de conferències i ningú els diu res.
Pero si un historiador, imparteix una conferència sobre com se va constituir l'estat d'Israel, aquests mateixos "del riu fins a la mar arrassant als que son en el mig", fan una escandalera i un renouer, perque volen que se prohibeixi aquesta conferència.
Aquest és el grau de democràcia
d'aquesta gent.
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente