algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
15°

Ona Mediterrània i dBalears celebraran la Diada de Sant Jordi a la plaça de l'Olivar de Palma

229119

Ona Mediterrània i dBalears celebraran la Diada de Sant Jordi, el proper dimarts 23 d'abril, amb un espai propi que estarà situat a la plaça de l'Olivar de Palma.

Durant tot el matí i tot l'horabaixa, podreu visitar la parada de dBalears i Ona Mediterrània i gaudir de totes les novetats d'aquest 2024.

Que hi podeu fer a la parada de dBalears i Ona Mediterrània?

  • Recollir gratuïtament l'edició especial en paper de Diari de Balears dedicada a Sant Jordi i la literatura.

  • Conèixer de primera mà el nou projecte de plataforma audiovisual VIDA.

  • Enregistrar el vostre missatge dedicat a l'audiència d'Ona Mediterrània.

  • Recollir un regal si ja sou soci de l'Associació Ona Mediterrània o subscriptor de L'ESTEL.

  • Associar-vos a Ona Mediterrània i rebre un regal.

  • Adquirir qualque llibre de les nostres col·leccions.

  • Reservar entrades per al concert que faran les Pitxorines el dijous 25 d'abril al Teatre del Mar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mascaró de Son Llodrà, fa 12 dies
A algú li hauríem de recordar que la tradició de regalar roses prové de l'Edat Mitjana i la de regalar llibres va començar als anys 20 del segle XX, la idea inicial fou de l'escriptor valencià Vicent Clavel i Andrés.

Per afinitat cultural i lingüística, a les Illes Balears, el dia del llibre amb el pas dels anys ha esdevingut la festa de Sant Jordi, fins a consolidar-se.

Qualsevol persona mínimament instruïda, sap que la festa del llibre coincideix amb el dia de St Jordi i el llibre es pot regalar a qui plagui i la rosa també. Fins i tot es pot regalar un llibre i una rosa, alhora.
Solament els perepunyetes xovinistes espanyols, sempre amb cara de pomes agres i aspres "mode carrizosa" s'emprenyen i surten de polleguera. Ja s'ho faran.

Quan el cagadubtes diu que se celebra la festa d'un altre territori autònom (de Madrid) sens dubte vol dir el dia Nacional d'Aragó, el qual s'escau el dia de St Jordi. Fora dubtes.

Valoració:5menosmas
Per Arxi, fa 12 dies
No sé perquè hi ha gent d'aquí que diu que són festes d'altres comunitats...no s'han enterat encara que són el que són, gràcies al rei Jaume I? Potser els agradaria més vestir amb xilaba...
Valoració:4menosmas
Per @dubte, fa 12 dies
Depèn d'on et sents... O és que els toros i tota aquesta merda com la Feria de Abril i demés, et representa? En fan a Sevilla de boleros o gloses? Doncs au! Si ets de tot això, no es estrany que no t'agradi una festa de llibres i roses, que fins i tot han adoptat al Japó...i que et moqui la iaia!
Valoració:6menosmas
Per Matrix, fa 13 dies
Sant Jordi......... Un llibre per a L'HOME i una rosa per a LA DONA.... vaja no se m'acut res més masclista que una festa semblant..... On són les feministes?
Valoració:-5menosmas
Per dubte, fa 13 dies
celebren la festa d'una altra comunitat autònoma?
Valoració:-12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente